یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲
طراحی سایت استاتیک

طراحی سایت استاتیک

تصویر سایت استاتیک - مقاله طراحی سایت استاتیک تقریبا می توان گفت وب سایت های استاتیک یا ایستا از اولین نسل وب سایت های طراحی شده در سطح اینترنت بودند.

وب سایت های استاتیک وب سایت هایی کوچک و دارای صفحه های محدود طراحی شده با HTML و CSS می باشند که در طراحی این وب سایت ها تمام اطلاعات و محتویات مورد نیاز وب سایت در ابتدا جمع آوری شده و طراحی انجام می شود و انجام و اعمال هرگونه تغییر باید توسط خود طراح انجام شود.

در ابتدا اطلاعات بیشتری راجب نحوه ی طراحی سایت استاتیک ، ویژگی ها ، مزایا و قیمت طراحی سایت در اختیار شما قرار می دهیم.

مطالبی که در این مقاله می خوانید

  1. وب سایت استاتیک چیست ؟

  2. مزایا و معایب وب سایت استاتیک

  3. ابزار های طراحی وب سایت استاتیک

  4. قیمت طراحی سایت استاتیک

وب سایت استاتیک چیست ؟

وب سایت های استاتیک و یا ایستا وب سایت هایی بسیار ساده هستند و با استفاده از HTML ، CSS و در صورت نیاز JS یا JavaScript طراحی می شوند و دارای اطلاعات و محتوایی محدود و تقریبا می توان گفت ثابت می باشند ، محتوای این وب سایت ها و اطلاعات مورد نیاز برای تولید این محتوا جمع آوری می شود و بعد از آن کار طراحی شروع می شود و وب سایت در چند صفحه ی  HTML طراحی می شود .

اضافه ، کم کردن و تغییر محتوای این وب سایت ها نیاز به شخصی دارد که به این زبان ها آشنایی داشته باشد و اصولا توسط خود طراحی سایت انجام می شود ، وب سایت های استاتیک نیازی به برنامه نویسی وب و دیتابیس ( پایگاه اطلاعات ) ندارند و به راحتی با طراحی چند صفحه HTML و قرار دادن آن ها روی سرور می توان یک وب سایت استاتیک طراحی کرد.

تصویر سایت استاتیک چیست - مقاله طراحی سایت استاتیک

مزایا و معایب وب سایت استاتیک

برای وب سایت های استاتیک نیز مزایا و معایبی وجود دارد که برای داشتن اطلاعات کامل راجب این نوع وب سایت باید از آن ها با خبر باشیم در این بخش تعدادی از مزایا و معایب طراحی یک وب سایت استاتیک به طور کامل توضیح داده شده

مزایا و معایب وب سایت استاتیک - مقاله طراحی سایت استاتیک

مزایای وب سایت های استاتیک

۱. سرعت بالای سایت های استاتیک

یکی از ویژگی های یک وب سایت استاتیک که به خوبی به چشم می خورد سرعت بالای این وب سایت ها می باشد ، وب سایت های استاتیک به دلیل ساده بودن در طراحی و این که فقط از چند صفحه و فایل های استاتیک HTML تشکیل شده اند و نه مشکل پردازش درخواست و دیتابیس دارند به سرعت لود می شوند و این سرعت لود بالا یکی مزیت های مهم یک وب سایت استاتیک است .

۲. هزینه کم طراحی

طراحی وب سایت های استاتیک با توجه مواردی که راجع به کارایی و نحوه ی طراحی ساده ی آن ها گفته شد نسبت به طراحی سایت داینامیک قیمت کمتری نیز دارد پس برای افرادی که ابتدای کسب و کار اند و توان پرداخت هزینه های طراحی وب سایت را ندارند بسیار مقرون به صرفه می باشد .

۳. رتبه بندی راحت تر

اول باید بگویم که این مورد به این معنی نیست که بحث سئو و بهینه سازی در وب سایت های استاتیک موفق تر است بلکه فقط به این خاطر که این نوع وب سایت ها فقط از مجموعه ای از کد های HTML و برخی فایل های CSS طراحی شده اند گوگل خیلی راحت تر و به سادگی می تواند آن ها را مانیتور و رتبه بندی کند.

۴. امنیت

وب سایت های استاتیک فقط به دلیل این که از چند صفحه ی ساده طراحی شده و برنامه نویسی به خصوصی در سرور و یا بخش های مختلف دیگر صورت نگرفته امکان وجود باگ امنیتی در این وب سایت ها بسیار پایین می باشد.

۵. هزینه ی کم سرور

به دلیل این که محتویات و اطلاعات در وب سایت های استاتیک بسیار کم حجم و ساده می باشند ، وب سایت های استاتیک به سرور های گران و پر حجم با حافظه ی RAM بالا نیازی ندارد.

معایب وب سایت های استاتیک

۱. سخت بودن بروزرسانی

اضافه و کم کردن و تغییر محتوا و هرگونه بروزرسانی در وب سایت های استاتیک بسیار سخت تر می باشد زیرا اولا باید توسط یک وبمستر و توسعه دهنده ی وب انجام شود و سپس همه کد های وب سایت به صورت تک به تک تغییر کنند که انجام این چنین بروزرسانی هایی زمان بر و هزینه بر هستند .

۲. محدودیت در طراحی

در طراحی یک وب سایت استاتیک شما فقط می توانید چند کار محدود را انجام دهید و نسبت به یک وب سایت داینامیک بسیار محدود تر هستید . در یک وب سایت استاتیک برای محتوای خود شما به جز تعدادی متن ، عکس ، فایل صوتی ،لینک و چند مورد دیگر المان خاصی نمی توانید اضافه کنید باعث بسته شدن دست طراح وب سایت در تولید محتوا می شود .

۳. نداشتن پنل مدیریت محتوا برای مدیر

نوشتن و انتشار پست در وب سایت های استاتیک بسیار سخت تر وب سایت های داینامیک است در استاتیک ها شما برای اسنتشار پست باید ابتدا نوشته در ویراشگر ها طراحی و سپس با زبان هایی مانند Markdown و Textile فرمت شوند و سپس به همراه تمام محتوای وب سایت شما دوباره روی سرور قرار بگیرد که بسیار کار را برای مدیر وب سایت نسبت به سیستم های مدیریت محتوا سخت و زمان بر می کند.

۴. وجود نداشتن تعامل کاربر با وب سایت

تصور کنید که شما صاحب یک وب سایت استاتیک هستید و با توجه به تمام سختی یک پست را نوشته و در وب سایت خود انتشارش می دهید و دوست دارید کاربر وب سایت شما به شما در تعامل و تماس باشد و نظری ، کامنتی یا لایکی برای شما بگذارد و یا مثلا برای شما فرم رزومه ، تماس و یا هرچیز دیگری بفرستد اما به این خاطر که وب سایت شما به صورت استاتیک طراحی شده توان انجام این کار را ندارد که یک عیب بزرگ برای یک وب سایت است که در تعامل با کاربرش نباشد.

۵. طراحی مجزای هر صفحه

صفحه ی یک وب سایت به طور معمول دارای بخش های هدر ( Header ) ، فوتر ( Footer ) ،  بخش سایدبار ( Sidebar ) و محتوای اصلی ( Main content ) در آن صفحه باشد حالا شما فرض کنید وب سایت استاتیک شما قرار است که دارای ده  صفحه باشد شما برای هر ده صفحه باید ده بار تمام این بخش ها را طراحی کنید که واقعا جدا از زمان بر بودن بسیار اذیت کننده است ، حالا صد صفحه را در نظر بگیرید!!!

در صورتی که در وب سایت های داینامیک بخش های هدر و فوتر و سایدبار یک بار در ابتدا طراحی می شود و شما فقط محتوای مجزای آن صفحه را طراحی می کنید یه یک صفحه و چه صد صفحه.

به هنگام طراحی و انتخاب ها برای طراحی یک وب سایت حتما تمامی موارد بالا را در نظر بگیرید از هرجهت موضوع را مورد بررسی قرار دهید.

ابزار های طراحی وب سایت استاتیک

برای طراحی یک وب سایت استاتیک شما نیاز دارید که با حوصله باشید سپس به زبان های HTML , CSS  و JavaScript تسلط داشته باشید با تسلط بر این زبان ها شما به راحتی می توانید با گرفتن یک وب سرور کد های وب سایتی که نوشته اید را آپلود کرده و حالا شما دارای یک وب سایت استاتیک هستید .

قیمت طراحی سایت استاتیک

در طراحی یک وب سایت استاتیک ، قیمت طراحی سایت به عواملی مانند تعداد صفحات و مقدار محتوایی که قرار است تولید شود و همچنین فرد یا شرکتی که برای طراحی انتخاب می کننید بستگی دارد و قیمت طراحی وب سایت استاتیک قیمت ثابتی نیست و با توجه به شرایطی که شما برای وب سایت خود می خواهید متغییر است اما باید بگویم که هزینه طراحی اولیه ی آن بگذارید تکرار کنم هزینه اولیه آ به صورت جداگانه از بروزرسانی ها و تغییرات احتمالی آینده از طراحی یک وب سایت داینامیک کمتر است و برای افرادی که تازه ابتدای راه کسب و کار خود هستند و وب سایت آن ها نیاز به تغییرات زود به زود ندارد مناسب است اما پیشنهاد ما هنوز هم یک وب سایت داینامیک می باشد که برای اطلاعات بیشتر می توانید به طراحی سایت داینامیک مراجعه کنید .

درباره ی عرفان علاپور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =