یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

طراحی سایت داینامیک

مقاله طراحی سایت داینامیک امروزه بیشتر از هشتاد درصد وب سایت های سطح اینترنت را وب سایت های داینامیک تشکیل می دهند طراحی سایت داینامیک به دلیل وفق پذیر بودن و تغییر در شرایط مختلف بسیار کار را ساده تر می کنند مخصوصا برای وب سایت هایی که به طور مداوم و همیشگی در حال اعمال تغییرات و انتشار مطالب جدید و هرروزه هستند آنها با استفاده از سایت های داینامیک میتوانند هم در مخارج و هم در زمان بسیار صرفه جویی کنند. همچنین وب سایت های داینامیک در امر سئو بسیار موفق واقع شدند. برای آشنا شدن با ویژگی ها ، مزایا ، ابزار طراحی سایت های داینامیک و … تا پایان این مقاله با ما همرا باشید.

مطالبی که در این مقاله می خوانید

  1. وب سایت داینامیک چیست؟

  2. مزایا و معایب سایت های داینامیک

  3. ابزار های طراحی سایت داینامیک

  4. قیمت طراحی سایت داینامیک

وب سایت داینامیک چیست؟

انواع مختلف وب سایت از نظر مدیریت محتوا و همچنین طراحی با استفاده از دو روش رایج زیر میان طراحان وب سایت صورت می گیرید:

۱. وب سایت های استاتیک ( static ) یا ایستا

این نوع وب سایت ها  سایت هایی هستند که از تعدادی صفحه که با استفاده از  HTML طراحی شده اند تشکیل می شوند و دارای محتوایی تقریبا می توان گفت ثابت هستند که برای تغییر این محتوا ها و صفحات باید به HTML تسلط و یا آشنایی داشته باشیید تا بتوانید تغییرات دلخواه را اعمال کنید که مدیریت این نوع وب سایت ها در مواردی سخت و زمان بر می باشد و کسی حوصله انجامش را ندارد که امروزه به همین سبب تعداد بسیار کمی برای طراحی وب سایت های خود از این روش استفاده می کنند.

وب سایت استاتیک - مقاله طراحی سایت داینامیک

۲. وب سایت های داینامیک ( dynamic ) یا پویا

در این روش وب سایت ها با استفاده از زبان های برنامه نویسی و یا CMS ها ( سیستم های مدیریت محتوا ) طراحی می شوند که معنی کلمه آن پویا و دارای تحرک می باشند . این نوع وب سایت ها در حال حاظر چیزی حدود هشتاد در صد از وب سایت ها سطح اینترنت را تشکیل می دهد .

وب سایت های داینامیک به یک بانک اطلاعاتی متصل می شوند که بانک اطلاعاتی به زبان ساده یک سیستم برای منظم سازی و نگهداری اطلاعات می باشد که بیشتر برای وب سایت های خبری ، فروشگاه های اینترنتی ، آموزشی ، ثبت نام و … صورت می گیرند که افزودن ، حذف و تغییر محتوای آن ها بسیار ساده و قابل انجام برای تمامی اشخاص می باشد چون دارای یک پنل مدیریت محتوای بسیار آسان می باشند و کنترل و اعمال انواع تغییرات در وب سایت های داینامیک در آن ها به راحتی قابل انجام می باشد.

وب سایت داینامیک - طراحی سایت داینامیک

نکته: باید گفت که تلفظ این کلمه به عنوان داینامیک یک اشتباه است که رایج شده و ما به همین سبب پیروی می کنیم اما از آنجا که ما می خواهیم توضیحات کاملی راجب وب سایت های داینامیک را ارائه دهیم گفتنی است که تلفظ درست آن /dīˈnamik/ داینمیک می باشد.

مزایا و معایب سایت های داینامیک

مانند هرچیز دیگری طراحی وب سایت های داینامیک هم دارای دو چهره است مزایا و معایب برای اینکه بتوانیم در طراحی یک سایت داینامیک موفق واقع شویم بهتر است از تمامی جهات آن را بشناسیم در ادامه مزایا و معایب یک وب سایت داینامیک برای شما آورده شده.

تصویر مزایا و معایب وب سایت داینامیک - طراحی سایت داینامیک

مزایای سایت های داینامیک

  • یک وب سایت داینامیک دارای مدیریت محتوای بسیار آسان است و نیازی به دانش حرفه ای یا قبلی ندارد
  • به راحتی می توانید مطالب را کم یا زیاد کنید و یا تغییر دهید
  • به روزرسانی آن هزینه ای ندارد
  • تمامی تغییرات قابل اعمال در وب سایت بدون هزینه می باشد
  • محدودیتی در تعداد صفحه ندارد و می توانید هرچند صفحه که می خواهید اضافه کنید
  • بهترین نوع وب سایت برای سئو
  • بهینه سازی راحت
  • قبلیت طراحی به هر شکل دلخواه
  • پویایی وب سایت و تغییر طبق شرایط

معایب سایت های داینامیک 

حالا در بخش معایب بیایید کمی دقیق تر به موضوع نگاه کنیم و معایب سایت های داینامیک را مورد بحث قرار دهیم

هزینه سرور وب سایت داینامیک بیشتر است

وب سایت های داینامیک به دلیل ارتباط با بانک اطلاعاتی نیاز دارند که پردازنده ی سرور آن ها به طور مداوم و مستمر به کارش ادامه بدهد همچنین در وب سایت هایی که بازدید آن ها نیز بالا می باشد این وب سایت ها نیاز دارند که سرور آنها دارای حافظه ی RAM بیشتری نیز باشد که البته باعث می شود قیمت سرور برای این نوع وب سایت کمی بیشتر باشد که اگر وب سایت بازدید بالایی ندارد این مشکل به وجود نمی آید.

مشکلات امنیتی

همه بر این باور هستند که وب سایت های داینامیک قابل اعتماد نیستند و همه دارای مشکل امنیتی می باشند که باید بگوییم یک تفکر غلط است تمامی وب سایت ها می توانند دارای باگ امنیتی باشند و بلکه هستند اما شما می توانید با قرار دادن تدابیر امنیتی برای وب سایت و بانک اطلاعاتی وب سایت خود امنیت وب سایت خود را کاملا تضمین کنید و مطمئن باشید از خطر هرگونه نفوذ در امانید.

پروسه ای زمان بر است

در صورتی که یک وب سایت داینامیک با استفاده از برنامه نویسی اختصاصی طراحی شود با توجه به اینکه باید در برنامه نویسی آن کاملا به دقت عمل شود چرا که کوچک ترین اشتباهی در این امر باعث به وجود آمدن اختلال و یا مشکلات امنیتی در وب سایت می شود و به همین دلیل امری زمان بر می باشد . درباره طراحی وب سایت داینامیکی با استفاد از برنامه نویسی اختصاصی در ادامه توضیحات بیشتری ارائه شده است .

بلاخر کدام ؟

بدون هیچ تردیدی طراحی سایت داینامیک یکی از بهترین راه ها برای طراحی سایت حرفه ای و خوب برای شما می باشد که با آن می توانید به راحتی وب سایت طراحی کنید که نسبت به شرایط متغییر ، قابل بروزرسانی و بهینه سازی می باشد و از هر نظر برای طراحی یک وب سایت تمام عیار است ، اگر معایبی از آن گفتیم برای این است که شما با دانش کامل و دیدی نقادانه به موضوع نگاه کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.

ابزار های طراحی سایت داینامیک

تصویر ابزار ها طراحی سایت داینامیک - طراحی سایت داینامیک

طراحی یک وب سایت داینامیک با دو روش رایج انجام می شود یکی برنامه نویسی اختصاصی و CMS  که در ادامه هردو توضیح داده شده است.

۱. طراحی وب سایت های داینامیک با استفاده از CMS  ها

CMS یا (content management system ) به معنی سیستم مدیریت محتوا می باشد که نوعی برنامه برای طراحی وب سایت های داینامیک می باشد که امنیت آن ها نیز نسبت به دیگر نوع وب سایت های داینامیک بسیار بالا تر و امروزه بیشتر وب سایت های داینامیک در سطح اینترنت با این روش طراحی می شوند چرا که شما با طراحی وب سایت خود با CMS  ها می توانید وب سایت هایی به مراتب ایمن تر ، حرفه ای تر و حتی ارزان تر داشته باشید.

برای طراحی وب سایت با این روش CMS های مختلفی وجود دارد مانند WordPress ، Joomla ، Wix ، Drupal و … که با توجه به سلیقه متقاضی طراحی وب سایت از یکی از این انواع  وب سایت استقاده می شود . که البته باید گفت وردپرس یکی از بهترین ها است که می توان برای طراحی وب سایت داینامیک انتخاب کرد که برای اطلاعات بیشتر می توانید طراحی سایت وردپرس را مطالعه کنید.

۲.طراحی وب سایت داینامیک با برنامه نویسی اختصاصی

تصویر برنامه نویسی - طراحی سایت داینامیک

در این نوع از طراحی وب سایت داینامیک بخش مدیریت محتوا و بانک اطلاعاتی تماما و صفر تا صد برنامه نویسی می شود که همین باعث بالا رفتن قیمت این نوع وب سایت ها می شود ، در این نوع طراحی وب سایت امکان خطا در برنامه نویسی وجود دارد که همین موضوع باگ امنیتی حساب می شود به همین خاطر این نوع طراحی به زمان زیاد و دقت بالا نیاز دارد که باعث بالا رفتن قیمت آن می شود ، این وب سایت ها بیشتر برای افراد و شرکت هایی توان پرداخت قیمت بالای ان را دارند طراحی می شود که دارای طراحی اختصاصی و سفارشی خودشان است که پروسه ای زمان بر و هزینه بر است.

باید گفت وب سایت بیشتر بانک ها نیز از همین راه طراحی می شود و هزینه های بسیاری برای طراحی ، بروزرسانی و تضمین امنیت های وب سایت هایشان میپردازند.

قیمت طراحی سایت داینامیک

خوب حالا حتما سوالی که مطرح میشه این هستش که  قیمت طراحی سایت داینامیک چقدر هستش؟

خب در پاسخ به این سوال باید گفت که طراحی یک وب سایت داینامیک قیمت ثابتی ندارد و بسته به راهی که شما انتخاب می کنید دارد این که کار خود را به چه طراح و چه برنامه نویس و چه شرکتی می دهید. همه چیز به شما و انتخاب هایتان بستگی دارد امی بگذارید که به شما توصیه کنم خود را درگیر قیمت نکنید و سعی نکیند گیر ارقان و اعداد بیفتید .

توجه داشته باشید که طراحان خوب با قیمت پائین کار نمی کنند و کار هار خوب با قیمت های پائین طراحان غیرحرفه ای انجام نمی شود پس توصیه ما به شما این است که تمام جوانح و شرایط را در نظر بگیرید و به درستی انتخاب کنید تا هم وب سایتتان و هم کسب و کارتان به نتیجه ی دلخواه دست پیدا کند.

برای اطلاع از نحوه ی محاسبه و همچنین دیدن تعرفه های قیمت طراحی سایت شرکت طراحی سایت آسان به قیمت طراحی سایت مراجعه کنید.

درباره ی عرفان علاپور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =