یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

10 نکته که در طراحی وب سایت باید بدانید

پیشنهاد می کنم قبل از هر گونه سفارش طراحی سایت حرفه ای به شرکت طراحی سایت حتما نکات زیر را برای موفقیت در طراحی سایت با دقت مطالعه کنید:

۱-    مانند یک برند فکر کنید!

در سفارش طراحی سایت مانند یک برند مطرح فکر کنید. به دلیل اینکه وب سایت شما دیگر فقط یک کاتالوگ نیست که پس از مدتی بخواهید آن را با طرح دیگری مجددا چاپ کنید. وب سایت شما به مانند مغازه و محل کار شما است. هر چه زیباتر و لوکس تر باشد مشتریان خوبی را به سمت شما جذب می کند. اکثر وب سایت های برند دارای سایت های ساده و مفید و کاربردی هستند. پس شما هم سعی کنید به مانند یک برند فکر کنید.

۲-    یک لوگو ساده داشته باشید یا اصلاً لوگو نداشته باشید

بسیاری از مالکان سایت‌ها بر اصرار طراحی لوگوهای پیچیده و بزرگ دارند و درحالی که نتیجه این کار سایتی است با لوگو بسیار بزرگ، که به صورت نا متناسبی در وسط صفحه و یا در جایگاه نا مناسب قرار گرفته است و از لحاظ گرافیکی دارای طراحی بسیار ضعیف است. در طراحی مدرن وب سایت‌ها، در اکثر موارد از لوگو استفاده نمی‌شود و یا از لوگو بسیار ساده استفاده می‌شود و سعی بر این است که این لوگو از طراحی حرفه ای برخوردار باشد.

 

۳-    مشخص کنید وب سایت شما در مورد چیست

یک نکته که برای برتری داشتن نسبت به سایت‌ها دیگر باید رعایت کنید این است که به مخاطبان خود نشان دهید شما که هستید و چه دسته از افراد مخاطب شما هستند. برای این کار یک عنوان که جذاب باشد و توجه کاربران را به خود جلب کند انتخاب کنید. و در زیر آن یک زیر عنوان را برای توضیح در مورد وب سایت اختصاص دهید. و در آن بگویید که چطور شما منحصر به فرد هستید و این موارد را در یک یا دو جمله بیان کنید.

۴-    در استفاده از pop – up ها زیاده روی نکنید

استفاده بیش از حد از pop up ها باعث سر در گمی و کلافگی کاربران می‌شود. مخصوصاً ان دسته از pop up هایی که قبل از شروع کاربر به استفاده از وب سایت شما بر روی دسکتاپ آن‌ها نمایان می‌شود و یا آن دسته از popup هایی که بر روی محتوا را می‌پوشانند و برای نا پدید شدن آن می‌بایست کاربر بر روی گزینه پنهان شدن کلیک کند. این دسته از pop up ها باعث می‌شوند کاربر به راحتی نتواند به هدف اصلی خود از دی‌اند وب سایت شما که همان خواندن محتوا است برسد. از pop up ها در صفحه اصلی استفاده نکنید و برای جمع آوری ایمیل و در خواست اشتراک از آن‌ها از صفحات فرعی و مربوط که نیاز به جمع آوری ایمیل دارند مانند بلاگ سایت استفاده کنید.

 

۵-    از تبلیغات در سایت خود استفاده نکنید

دلایل زیادی برای این که از تبلیغات در سایت خود استفاده نکنید، وجود دارد. تبلیغات معمولاً از طراحی خوبی برخوردار هستند و اگر سایت شما طراحی خوبی نداشته باشد و یا طراحی آن به اندازه آن تبلیغات قوی نباشد، سبب ضعیف نشان دده شدن وب سایت شما می‌شود. استفاده از تبلیغات هم چنین سبب کاهش سرعت سایت شما می‌شود. و معمولاً به دلیل طراحی خاصی که دارند، توجه کاربران را بیشتر به خود جلب می‌کنند در نتیجه سبب کاهش بازدید کاربران از سایت شما می‌شوند. بنابراین توصیه ما به شما این است که از تبلیغات استفاده نکنید.

 

۶-    به طراحی سایتتان اهمیت بدهید

طراحی که برای سایتتان در نظر می‌گیرید نشان دهنده این موضوع است که چقدر به مخاطبان خود احترام می‌گذارید و اهمیت قایلید. بنا بر این سعی کنید طراحی زیبایی برای سایتتان انتخاب کنید. و نکات ضروری مانند طراحی واکنش گرا را در طراحی آن رعایت کنید. برای اطلاعات بیشتر مقاله راهنمای نهایی برای طراحی واکنش گرا را مطالعه کنید.

۷-    از فضای خالی و تصاویر استفاده کنید

در تولید محتوا دقت داشته باشید که یک عنوان مناسب و منتخب برای محتوا استفاده کنید. برای این کار می‌توانید از مقاله یک فرمول ساده برای انتحاب عناوین برتر کمک بگیرید. در محتوای خود حتماً از تصاویر برای بهتر رساندن مفاهیم استفاده کنید و دقت کنید از پاراگراف‌های کوتاه استفاده کنید و در طراحی صفحات از فضای خالی به مقدار مناسب استفاده کنید.

 

۸-    حجم تصاویر را بهینه کنید و سرعت بارگذاری را محاسبه کنید

حجم تصاویر را کم و مناسب وب سایت تهیه کنید. حجم مناسب برای عکس‌ها حداکثر ۱۰۰ کیلو بایت است. و از سرعت بارگذاری مناسب صفحات مطمئن شوید چرا که سرعت بارگذاری پایین بر روی سئو و نرخ تبدیل کاربران به کاربران همیشگی و خرید آن‌ها از شما تأثیر می‌گذارد و خوانایی سایت را پایین می‌آورد. حجم مناسب و توصیه شده برای وب سایت حدود ۱ مگا بایت است. سایت pingdom ابزار مناسبی برای بررسی نحوا عملکرد سایت شما در این حوزه است.

 

۹-     سایت را از لحاظ خوانایی بهینه کنید

خوانایی مطالب وب سایت در گرو استفاده مناسب از فونت‌ها و اندازه مناسب برای تصاویرو پاراگراف‌ها است. اندازه تصاویر نباید زیاد کوچک باشند که قابل خواندن نباشند و کاربر به راحتی از انها بگذرد و نباید آنقدر بزرگ باشد که برای چشم زننده باشد. اندازه فونت باید برای خواندن متون مناسب باشد و اندازا پاراگراف‌ها باید کوتاه باشد و در عوض تعداد /انها بیشتر شود و اندازه عرض آنهانباید بیشتر از ۸۰۰ پیکسل باشد

 

۱۰-    برای صحت سخنان خود دلیل بیاورید

مردم برای باور کردن سخنان شما به دلیل نیاز دارند و شما باید در سخنان خود به انها اشاره کنید. باید از مشتریان سابق خود و رضایت آن‌ها نام ببرید و اگر جایزه ای کسب کرده‌اید و یا در جشنواره حضور داشته‌اید نام ببرید. به مشتریان فعلی خود اشاره کنید و از محبوبیت خود در شبکه‌های اجتماعی به عنوان یک نکته مثبت استفاده کنید.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =