یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

7 اشتباه در طراحی سایت که نباید مرتکب شوید

هدف سفارش طراحی سایت در مرحله اول خوب است اما نکته مهم دوری از اشتباهاتی است که در طراحی سایت معمولا سفارش دهندگان طراحی سایت با آن مواجه می شوند. در مقاله زیر به ۷ اشتباه در طراحی سایت که نباید مرتکب شوید اشاره می کنم:

۱-    عدم وجود شماره تلفن در تمامی صفحات

شما باید یک تلفن با دسترسی آسان برای کاربران خود در تمامی صفحات وب سایت خود قرار دهید. حتی اگر یک فرم تماس با ما در تمام صفحات خود دارید، یا یک تلفن در قسمت های دیگر سایت قرار داده اید، باید یک شماره تلفن در قسمتی که دسترسی به آن برای کاربر بسیار آسان است و همیشه  در جلوی دید او هست قرار دهید. بهترین مکان برای آن در گوشه سمت راست بالای صفحه است.
۲-    عدم دسترسی آسان به صفحه اصلی

وجود قسمت های مهم منو اصلی در بالای صفحه بسیار مهم و حیاتی است و بسیاری از مالکان سایت ها برای ایجاد فضای بیشتر در این بخش ممکن است از قرار دادن بسیاری از المان ها در این بخش صرف نظر کنند. وجود یک لینک برای کاربران که در صفحات جانبی هستند و می خواهند به صفحه اصلی مراجعه کنند ضروری است. لازم نیست این لینک در منو اصلی باشد اما باید به راحتی قابل مشاهده باشد و از ایجاد هر گونه سر در گمی جلوگیری کند. قراردادن این لینک در بالای منو های فرعی و یا لینک دادن لوگو به صفحه اصلی کافی است.

 

۳-    عدم امکان جستجو آسان در تمام سایت

کاربران باید بتوانند به راحتی از صفحه اصلی سایت، تمام سایت و محتواهای ان را جستجو کنند. برای این کار یک قسمت در بالای صفحه اصلی خود برای جستجو در سایت قرار دهید. و اظمینان حاصل کنید کاربران پس از کلیک بر روی گزینه جستجو با نتایحج جستجو مواجه میشوند و برای جستجو به یک صفحه دیگر هدایت نمیشوند.

 

۴-    عدم تطابق المان وب سایت با دستگاه های موبایل

دستور العمل طراحی وب سایت مطابق با دستگا های موبایل پیشنهاد می کنند که در هنگام لود صفحات سایت چه عناصری در اولویت بالا لود شوند و نحوه نمایش آنها چگونه می بایست باشد. این موضوع اشاره به ریسپانسیو بودن سایت دارد.

۵-    عدم وجود توضیحات مورد سایت

در قسمتی از صفحه اصلی سایت باید به توضیح در مورد کار سایت، و اینکه در مورد چه چیز هایی است و چه مخاطبانی دارد و اینکه کمپانی شما چطور می تواند به کاربران کمک کند و چه تفاوت هایی با سایر کمپانی ها دارد بپردازید.

 

۶-    عدم وجود المان های لازم برای تماس مشتریان با کمپانی در صفحه تماس با ما

صفحه تماس با ما نه تنها باید شامل شماره تماس بلکه شامل آدرس دقیق و کد پستی و آدرس ایمیل و نقشه گوگل برای مسیر یابی بهتر و یک فرم تماس با ما باشد.

 

۷-    عدم امکان استفاده آسان از فرم ها

فرم های در خواست و تماس خود را ساده تهیه کنید تا تکمیل و استفاده از آنها آسان باشد. در این فرم ها از سوال های زیاد استفاده نکنید. تنها اطلاعاتی را جوبا شوید که آنها را ضروری می دانید.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + هجده =