یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

بازار یابی هزاره ی جدید : مخاطبان جوان را چطور جلب کنیم؟

هزاره جدید از یک اقلیت دموگرافیکی تبدیل به مخاطبین وخریدارن ما شده است. منظور از نسل هزاره ی جدید هر فردی است که دهه ۲۰۰۰ میلادی بلوغ و اوایل نوجوانی را طی کرده باشد ودامنه سنی نیز بین ۱۸ تا ۳۴ سال است  . درواقع ما با نسلی  روبه رو هستیم که با اینترنت و استفاده از تکنولوژی  رشد کرده و پرورش یافته است واصلا مفهوم ” زندگی بدون اینترنت” را نمی پذیرد. هزاره جدید نسلی است که بیشترین داده های اینترنتی را نسبت به سایر نسل های بشر در حافظه ی اطلاعاتی خود دارد ،عمدتا به صورت “آنلاین ” زندگی می کند و درباره هر سوالی که به ذهنش برسد ابتدابه سراغ  ” گوگل” و ” بینگ” می رود نه دایره المعارف ها یا کتابخانه ها ! در نتیجه این نسل بیشترین چالش را برای بازاریابان ایجاد خواهد کرد.

نسل جدید ویژگی های  چالش برانگیز به خصوصی دارد.هزاره جدیدی بیش از سایر نسل ها با نظرات اجتماع و تایید اجتماعی  برانگیخته وانگیزه مند می شود. ۸۴% این نسل برای نظرات اجتماعی در فرایند تصمیم گیری خود اهمیت اساسی قایل هستند. بازاریابان اجتماعی از یک اصطلاح سنتی ” سر زبان افتادن” استفاده می کنند به این معنا که مثلا یک برند از طریق توصیه یک دوست به دوست دیگرش ودر ابعاد بزرگتر، توصیه ی  یک گروه دوستی به سایرین معروف می شود. این توصیه می تواند از طریق “رخدادهای جدید” صفحات اجتماعی هرکس، نوع پست هایی که منتشر می کند وجریان به اشتراک گذاری با سایر دوستان در فضای اینترنتی بیشتر و بیشتر شود. بدون استفاده از ” بازاریابی اینترنتی ” تجارت مدرن عملا نخواهد توانست بر مخاطبین خود تاثیر چندانی  بگذارد.

برای همراه کردن نسل جدید مخاطبانتان شما ابتدا باید محتوایی را تولید کنید که آنها به رسمیت شناخته و با آن همراه شوند، آن را به اشتراک بگذارند و مثلا در فیس بوک خود تایید کرده ونظر بدهند. درنتیجه مخاطبین شما گسترده تر می شوند. یادگیری نوع محتوای به اشتراک گذاری نوعی فرایند آزمون وخطا دارد که در نهایت شما را با مخاطبینتان همسو می کند :

 از انواع مختلف رسانه ها استفاده کنید، مقالات بلند ، کوتاه ، ویدیوها و اطلاعات تصویری واینفوگرافیک و سپس بررسی کنید که مخاطب شما جذب کدامیک از این اطلاعات می شود.

 بخاطر داشته باشید مخاطب شما چه چیزی را دوست دارد نه اینکه صرفا شما به چه چیزی علاقه

مندید.

۸۵ % نسل جدید بااستفاده از گوشی تلفن همراه و آنلاین بودن دایم خود را به دیگران می شناسانند. در واقع استفاده از کامپیوترهای شخصی و لپ تاپ ها با گسترش تلفن های هوشمند، تبلت ها و فبلت ها کاهش یافته است. این دسترسی سریع و همه جایی به اینترنت پیغامی برای شما دارد.. کاربر شما با حجم زیادی از اطلاعات روبه رو است .درنتیجه متوسط زمانی که برای وب سایت شما خواهد گذاشت بسیار محدود است. شما باید بتوانید نظر او ر ا دراین بازه ی کوتاه جلب کنید(با متوسط زمان ۷ ثانیه اگر کاربرشما به داده های مورد نظر خود دسترسی پیدا نکند ، وبسایت شمار ا ترک خواهد کرد.) نسل جدید به نظرات غریبه ها بیش از متخصصین اعتماد می کند. مثلا اگر شما یک وب سایت پزشکی با تاییدیه ۳۰ پزشک موفق داشته باشید، به اندازه زمانی که میزان فالورهای شما در اینستاگرام به حد معینی نرسیده باشد در فضای مجازی مشهور نخواهید شد. هم چنین این نسل برای ظاهر خود اهمیت زیادی قایل است و هر هزینه ای برای بهتر به نظر رسیدن خود می کند. این خبر خوبی برای تجارت های کوچک است .چرا که می توانند ازاین طریق طرفداران و مخاطبین خود را بیشتر کنند.

بازار یابی برای نسل جدید مستلزم رعایت سه نکته کلیدی است :

 باید مخاطب را با ادبیات خودش به گود بکشانید. زبان مخاطب شما چیست؟ دوره تبلیغات دم دستی و شعارهای بزرگ روی بنرها وبیلبوردها ، تبلیغ های رادیویی و تلویزیونی بی محتوا گذشته است.نسل جدید بسیار بدگمان و بی حوصله است و به راحتی به محتوای شما اعتماد نمی کند. چون هزاران نمونه مشابه را دراطراف خود می بیند! تبلیغاتتان را طوری پیگیری کنید که پولتان را به هدر نداده باشید.

 برند بودن دیگر به اندازه مشتری مبلغ کار ومعرفی کننده ی محصول شما نیست. در واقع در نسل جدید برند شدن یعنی مقبول مخاطب بودن  وتوسط وی تایید شدن. عموم نسل جدید براین باورند که برندی که استفاده می کنند شناساینده ی آنها به اطرافیان است. از این باور استفاده کنید!

 موبایل آینده ی شماست. سعی کنید تبلیغات خود را متناسب با گوشی های هوشمند تنظیم کنید. اگر وبسایت شما واکنش گرا نباشد مخاطبینتان را ازدست خواهید داد.

 

 

 

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =