یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

24 نکته طلایی برای هر بلاگ تجاری

بلاگ نویسی یکی از راه های موثر جذب ترافیک به سمت وب سایت است اما مدیریت آن کمی مشکل است. در این مقاله به ۵ بخش مهم در وبلاگ نویسی اشاره می کنم که این پنج بخش شامل ۲۴ نکته طلایی است و به شما در امر موفقیت در جهت جذب ترافیک بیشتر سایت کمک می کند، می پردازم:

بخش اول: صفحات ضروری در وبلاگ سایت
۱-    درباره ما

یک صفحه در مورد شما، کاری که انجام میدهید و چرا آن را انجام می دهید بنویسید. این اطلاعات باید کامل و جامع باشد و یک یا دو پاراگراف کافی نیست. کمی از کارکنان خود نیز بنویسید و در صورت تمایل عکس آنها را در این صفحه قرار دهید و بگویید مخاطبان شما چه کسانی هستند. صفحه درباره ما، بسیار مهم است، چرا که دومین صفحه پر بازدید در هر وب سایت است.

 

۲-    تماس با ما

صفحه تماس با ما باید شامل یک فرم برای تماس، اطلاعات ایمیل و آدرس و شماره تلفن شما باشد. اگر در صفحات اجتماعی حضور دارید، آدرس این صفحات را نیز در این صفحه قرار دهید.
بخش دوم: هدایت کننده ها و اطلاعات پست شده

 

۳-    هدایت کننده ها و نوار هدایت کننده

اگر نوار هدایت کننده در وب سایت خود ندارید، برای افزایش کارایی و استفاده آسان تر کاربران از سایت از یک نوار هدایت کننده شامل لینک به صفحات مهم وب سایت در کنار لوگو خود استفاده کنید.

 

۴-    تاریخ ها

تاریخ انتشار پست ها در وب سایت را در کنار آنها درج کنید. به خصوص اگر در صنعتی فعالیت می کنید که همه چیز به سرعت در حال تغییر است و زمان بسیار مهم است.

۵-    تصاویر

از تصاویر در قسمت های مختلف بلاگتان استفاده کنید. این تصاویر از محتوای مطالب شما پشتیبانی می کنند و به آنها ویژگی های بصری می بخشند، که باعث میشود خوانایی محتوا بالاتر رفته و جذاب تر شود.

 

۶-    لینکهای خارجی

از اضافه کردن لینک خارجی به وب سایتتان نترسید. با سایتهایی که در مورتور های جستجو رتبه بالایی دارند تبادل لینک کنید. در هر پست خود ۲-۳ لینک به مطالب مرتبط موجود در وب سایت نیز اضافه کنید.

 

بخش سوم: ویژگی ها

 

۷-    دسته بندی کنید

مطالبی که در بلاگ می نویسید را دسته بندی کرده و این دسته بندی ها را در کنار، پایین و یا گوشه هر پست وبلاگ به کاربران نمایش دهید. حداقل ۵ دسته بندی برای مطالب در نظر بگیرید و سعی کنید این مقدار بیشتر از ۱۵ نشود.

۸-    نوار جستجو

یک نوار جستجو در منوی بالایی سات قرار دهید. هر بلاگ با بیشتر از ۲۰ صفحه به یک نوار جستجو نیاز دارد.

 

۹-    پلاگین های مدیریت اسپم

برای مدیریت و برخورد با نظرات اسپم در بلاگ خود از پلاگین های معروف و مفید برای مدیریت این کامنت ها استفاده کنید.

 

۱۰-    امنیت

اگرچه ممکن است امنیت در بلاگ از نظر شما موضوع چندان مهمی نباشد، اما احتیاط شرط عقل است. بلاگ خود را مطابق با حفاط های امنیتی تولید کنید و برای امنیت بیشتر از پلاگین های مرتبط استفاده کنید.

 

۱۱-    ترغیب کاربران به نظر دهی

هر پست وبلاگ خود را با یک سوال به پایان برسانید و یا از آنها بخواهید در مورد محتوایی که مطالعه کردند، نظر بدهند. و به نظرات آنها به طور منظم پاسخ بدهید. نظرات کاربران نشانه فعال بودن پست های شما و در نتیجه بلاگ شما است.

 

۱۲-    محبوب ترین پست ها

یک بخش برای محبوب ترین پست های خود بنا بر نظرات کاربران و تعداد بازدید ها از آن پست ها اختصاص دهید و ان را در نوار کناری سمت راست بلاگ خود قرار دهید.

 

۱۳-    بهینه سازی موتور های جستجو

نحوه عملکرد بلاگ خود را دایما در وب مستر و یا Analatyc بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید تمامی پست ها و بخش های دیگر بلاگ از نظر موتوره ای جستجو بهینه هستند.

 

۱۴-    خبرنامه
خبرنامه ها طرفداران خود را دارند. یک بخش کوچک در پایین هر پست برای این افراد جهت ثبت نام در سرویس خبرنامه خود قراردهید.

 

بخش چهارم: طراحی و خوانایی

۱۵-    طراحی واگنش گرا
سال ۲۰۱۵ سال موبایل است چرا که بیشتر کاربران برای وب گردی از موبایل های خود استفاده می کنند. بنا بر این اگر نسخه جداگانه از وب سایت برای موبایل ها در نظر گرفته اید و یا وب سایت شما از موبایل پشتیبانی نمی کند، وقت آن رسیده است که بلاگ خود را به صورت واکنش گرا طراحی کنید.

 

۱۶-    از یک تم رنگی استفاده کنید

مطالب بلاگ باید خوانایی بالا داشته باشند و زیبا و جذاب باشند و برای رسیدن به این هدف، باید از رنگ هایی که همدیگر را تکمیل می کنند استفاده کنید و از بیش از ۵ رنگ استفاده نکنید.

 

۱۷-    از بیش از ۳ فونت استفاده نکنید

برای رسیدن به هدف خوانایی بالا برای مطالب بلاگ از بیش از ۳ فونت برای محتوا استفاده نکنید. تز یک فونت برای لوگو و یک فونت برای عناوین و یک فونت برای بدنه محتوا ها استفاده کنید.
کارایی

 

۱۸-    تصاویر فشرده شده

بلاگ های خوب سرعت بارگذاری بالایی دارند. یکی از عواملی که بر روی سرعت بارگذاری سایت تاثیر می گذارد، حجم تصاویر هستند. بنا بر این از تصاویر فشرده شده و ذخیره شده با فرمت ماسب برای وب استفاده کنید
لیست دریافت کنندگان ایمیل

 

۱۹-    Pop – up
یکی از اهداف بلگ نویسی افزایش لیست افراد دریافت کننده ایمیل های شما است. برای این کار می توانید از pop – up ها استفاده کنید. در استفاده از آنها زیاده روی نکنید. برای افرادی برای مدت زمان مشخصی بر روی سایت شما باقی ماندند و یا زمانی که کاربران خواندن محتوای صفحه را تمام کرده و به پایان آن رسیده اند یک pop – up حاوی یک فرم برای عضویت انها در لیست افراد دریافت کننده ایمیل از طرف سایت به آنها نمایش بدهید.

 

۲۰-    فوتر

یک فرم در قسمت فوتر بلاگ برای ثبت نام در لیست دریافت کنندگان ایمیل قرار دهید

 

۲۱-    هدر

یک فرم در قسمت بالا و سمت راست بلاگ برای ثبت نام در لیست دریافت کنندگان ایمیل قرار دهید

 

بخش پنجم: شبکه های اجتماعی

 

۲۲-    دکمه های به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی

در هر صفحه و برای هر پست دکمه های مربوط به شبکه های اجتماعی برای به اشتراک گذاری آسان مطالب در شبکه های مذکور قرار دهید.

 

۲۳-    محبوبیت در شبکه های اجتماعی

برای نمایش محبوبیت خود در شبکه های اجتماعی می توانید قسمتی برای نمایش تعداد like ها در فیسبوک و یا تعداد دنبال کنندگان در توییتر در بلاگ قرار دهید.

 

۲۴-    تشویق به دنبال کردن صفحات شما در شبکه های اجتماعی
یک قسمت برای تشویق کاربران به دنبال کردن شما در صفحات اجتماعی قرار دهید و از انها بخواهید به محبوبیت صفحات شما رای بدهند. مکان مناسب رای این کار در صفحه اصلی و یا در فوتر بلاگ است.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

3 دیدگاه

  1. سوالات آزمون آیین نامه

    ممنون از آموزش هایی که قرار می دهید

  2. واقعا خوب بود ،، من برم بقیه ببینم

    سایت جالبی دارید واقعا لینکتونو برای چندتا از دوستام فرستادم بدردشون میخوره ،، ممنون

  3. خوب بود اتفاقی از گوگل اومدم اینجا ولی خوب بود برای دوستم فرستادم اونم دنبالشه اونم بیاد ببینه

    ممنون که سرعت سایتتون بالاست برای این تو خیلی از سایتا رفتم ولی سرعت سایتشون بد بود خداروشکر که راحت چیزی که میخواستم پیدا کردم

    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + بیست =