یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

چرا کاربران، سایت شما را به محض مشاهده میبندند؟

تا به حال فکر کرده اید چرا بازدیدکنندگان سایت شما کم است؟ آیا برای حل این مشکل راه حلی به نظرتان میرسد؟ از دلایل مهم ترک بازدید کنندگان سایت نوع طراحی سایت، محتوای سایت می باشد. در این آموزش ۱۱ دلیل ترک بازدید کنندگان سایت را برای شما معرفی می کنیم:

۱- طراحی سایت قدیمی است

حقیقت تلخ این است که تمامی کتاب ها بر اساس جلدشان قضاوت میشوند . این واقعیت در مورد وب سایت ها هم صادق است. بنابراین اگر طراحی وب سایت شما قدیمی است و ظاهر کاربر پسندی ندارد، نمی توانید از کاربران انتظار داشته باشید که آن را بپسندند.

۲- محتوای وب‌سایت خوانا نیست

طراحی صفحات سایت ، فقط به کارگیری رنگ، تصاویر و گرافیک نیست! فونتی که استفاده میکنید به اندازه رنگ پس زمینه و متون دارای اهمیت است و مشخص می کند مطالب شما تا چه اندازه راحت خوانده میشوند . اگر محتوای وب سایت به راحتی خوانده نشود ، انتظار داشتن مشاهده زیاد نداشته باشید .

هیچ قانون معینی در رابطه با استفاده یا عدم استفاده از یک فونت و یا اندازه خاص برای فونت ها وجود ندارد ، اما یکسری موارد متعارف جهت استفاده تعریف شده است. مانند اینکه برای عناوین از اندازه فونت بیشتر مانند ۲۲ پیکسل و برای بدنه محتوا از ۱۴ پیکسل استفاده می کنیم.

۳- افزونه های قدیمی موجود در وب‌سایت

اگر در وب سایت خود از افزونه های قدیمی مانند فلش استفاده می کنید، انتظار نداشته باشید کابران زیادی از سایتتان بازدید کنند! حتی Youtube نیز این افزونه قدیمی را حذف کرده و از ویژگی های جایگزین HTML5 برای این افزونه استفاده میکند . علاوه بر این دستگاه های تحت سیستم عامل ios از ابتدا این افزونه را پشتیبانی نمی کردند ، نتیجه این است که شما آن دسته از کاربرانی را که برای وبگردی از موبایل استفاده می کنند، از دست خواهید داد. پس بهتر است این افزونه را حذف کرده و به جای آن از ویژگی هایhtml5 استفاده کنید . همچنین برای آن دسته از کاربرانی که تمایل به دیدن ویدئوها ندارند، خلاصه ای از آن ویدیو را در زیر محل قرار گیری آن در صفحه قرار دهید.

۴- به مقدار زیاد از تبلیغات استفاده می کنید!

بهتر است تعداد تبلیغاتی که در صفحات وب سایت نمایش می دهید را کم کرده و یا مکان قرارگیری آنها را تغیر دهید . نباید اولین چیزی که کاربران با مراجعه به وب سایت شما با آن مواجه میشوند تبلیغات باشد. آنها را تنها برای کاربرانی که مدت زمان مشخصی را صرف بازدید از وب سایت کرده اند و یا آن دسته از کاربرانی که به انتهای مطلب موجود در صفحات جانبی میرسند قرار دهید .

۵- لینک های هدایت کننده ، شفاف نیستند !

نه تنها داشتن لینک های هدایت کننده غیر شفاف بر روی تجربه کاربران از سایت شما بلکه در سئوی سایت نیز تاثیر گذار است. توجه داشته باشید که هنگام تعیین این لینک ها “به عنوان یک مشتری” به انها فکر کنید و خود را به جای بازدیدکنندگان سایتتان قرار دهید . سعی کنید از تعداد لینک های زیادی استفاده نکنید . ابتدا چند لینک اصلی تعیین کرده سپس برای هر لینک اصلی چند لینک فرعی معین کنید و جستجو در محتوای وب‌سایت را برای کاربران خود آسان کنید .

۶- ویدیو هایی که در وب سایت به طور خودکار باز میشوند

کاربران ترجیح میدهند خودشان انتخاب کنند کی و کجا محتوا های اینترنتی را باز کنند، ببینند و بخوانند. هیچ چیز بیشتر از ویدئویی که به طور خودکار باز میشود، کاربران را ترغیب به خروج از صفحه شما نمی کند . بهتر است این حالت را غیر فعال کنید.

۷- از تعداد زیاد فرم های ثبت نام در سایت استفاده کرده اید

محدود کردن دیدن محتوا های سایت برای کاربران ویژه و ملزوم کردن کاربران عادی به ثبت نام در سایت برای دیدن آنها خوب است، اما باید در نظر داشته باشید که زیاده روی کردن در این کار سبب میشود کاربران عادی را هم ازدست بدهید.

۸- سرعت بارگذاری صفحات کند است

۴۷% از مشتریان انتظار دارند صفحات در کمتر از ۲ ثانیه لود شوند و ۴۰% از این افراد هنگامی که زمان لود شدن سایت شما بیش از ۳ ثانیه طول بکشد ، آن را ترک خواهند کرد. حتی ۱ ثانیه تاخیر و یا ثانیه انتظار تا حدود ۱۶% میزان رضایتمندی مشتری را کاهش میدهد. بنابراین سرعت بارگذاری صفحات نقش به سزایی در تصمیم گیری کاربران برای ماندن و یا ترک صفحات سایت شما دارد .

۹- خرید محصولات شما سودآور نیست

بیایید این ویژگی را با ذکر یک مثال درک کنیم . ۲ راه مختلف برای اپل وجود داشت تا Ipod را معرفی کند و به فروش برساند :
کاربران به هنگام خرید به ۱ گیگابایت حافظه توجهی نداشتد بلکه مهم برای آنها اینگونه تعریف شده بود که بتوانند ۱۰۰۰ آهنگ را با خود جابه‌جا و هر زمان که دوست دارند به آنها گوش کنند. این همان عامل مهمی است که از آن بعنوان “سودآوری در خرید” نام برده میشود . اگر نرخ تبدیل و فروش برای شما مهم است ، به کار بردن این ویژگی می تواند کمک شایان توجهی به شما کند .

۱۰- محتوای شما مطابق گقته های بیان شده در صفحات ورودی نیست!

اگر محتوای وب سایت شما مطابق بر آنچه در صفحات فرودی به کاربران وعده داده اید نباشد ، کاربران سایت شما را ترک خواهند کرد. چرا که آنچه که به دنبال آن بوده اند را در وب سایت شما نیافته اند . بنابراین صفحات فرودی خود را بر طبق محتوا تهیه کنید و اگر درصفحات فرودی قول وجود محتوای خاصی در وب سایت خود را به کاربران داده اید ، آن را در سایت خود قرار دهید .

۱۱- طراحی سایت واکنش‌گرا نیست

بنا بر آخرین آپدیت گوگل ، اگر طراحی سایت شما واکنش‌گرا یا همان ریسپانسیو نباشد ، رتبه زیادی را در جستجو های محلی و در نتیجه کاربران زیادی را نیز از دست خواهی داد . طبق تحقیقات انجام شده ۳۰% از خریداران ، صفحه خرید اینترنتی را به دلیل واکنش گرا نبودن آن و عدم مطابقت با دستگاههایی همچون موبایل ترک کرده اند . بنا بر این اگر مایل نیستید این تعداد از کاربران را از دست دهید ، وب سایت خود را به صورت واکنش گرا طراحی کنید .

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =