یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

نکات مهم برای موفقیت در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

در راستای عملی ساختن اهداف بازاریابی محتوا که بیش از قبل مورد توجه کاربران اینترنتی قرار گرفته است و همچنین در سئوی سایت شما نیز تاثیرگذار است، باید در نظر داشته باشیم که هر کمپانی باید در شبکه‌های اجتماعی حضور داشته باشد. ممکن است اولین کاری که بعد از دانستن این مطلب انجام بدهید ثبت نام در توییتر و فیسبوک و پست‌گذاری در آنها باشد. اما با انجام این کار موفقیت چندانی کسب نخواهید کرد!! برای کسب موفقیت در شبکه های اجتماعی باید چند نکته را بدانید:

– Hootsuite

Hootsuite یک ابزار چند منظوره برای مدیریت شبکه های اجتماعی است. این ابزار به شما کمک می کند یک استراتژی برای موفقیت در شبکه های اجتماعی تولید کنید. برای این کار باید قدم های زیر را بر دارید:

– مشخص کردن اهداف تجاری خود در شبکه های اجتماعی

– بررسی موقعیت فعلی خود در شبکه های اجتماعی

– بسط دادن استراتژی تولید محتوا

– ارزیابی میزان پیشرفت

– Business2Community

Business2Community ابزار دیگری برای مدیریت حضور شما در شبکه های اجتماعی است. کارکرد این ابزار تا حدی شبیه به Hootsuite است با این تفاوت که قدم های بیشتری به شما پیشنهاد میدهد:

– بررسی فعالیت‌های فعلی خود در شبکه‌های اجتماعی

– تعیین نقاط ضعف و قوت

– مشخص نمودن چگونگی استفاده از بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

– مشخص نمودن مخاطبان بالقوه و مورد هدف

– مشخص نمودن استراتژی بازاریابی محتوا

– ساخت نقشه تاکتیکی برای برقراری ارتباطات

– Business Culture

Business Culture یک منبع خوب برای استراتژی شبکه های اجتماعی است و استراتژی متفاوتی در شبکه های اجتماعی دارد که شامل پشتیبانی، عملکرد، فروش و بازرایابی میشود:

پشتیبانی: شبکه اجتماعی پلتفورمی در اختیار کاربرانش قرار می دهد که کاربران می توانند نظرات خود را در مورد محصولات و سرویس‌دهی شما بیان کنند . این بدین معناست که شما ممکن نظرات خوب یا بدی را در مورد محصولات و سرویس دهی خود دریافت کنید.

عملکرد: با استفاده از این استراتژی می توانید از راه جدیدی برای برقراری ارتباط با مشتریان خود استفاده کنید.

فروش: نکته قابل توجهی که در مورد شبکه های اجتماعی وجود دارد این است که این شبکه ها چطور بر روی نرخ فروش تاثیر می گذارند .این استراتژی بر روی میزان فروش شما تاثیر به سزایی دارد.

بازاریابی: استراتژی فروش بر روی چگونگی فروش محصولات و خدمات متمرکز است اما استراتژی بازاریابی یک قدم فراتر رفته و به نیاز های مشتری توجه می کند و بر روی آن متمرکز میشود.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 8 =