یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

اشتباهات مخرب در بازاریابی محتوای لینکداین

آیا تا به حال به داشتن صفحه ای در LinkedIn فکر کرده اید؟ اگر عضو LinkedIn هستید چگونگی ساختن یک صفحه موفق آشنایی دارید؟ فکر می کنید چرا بازدید کنندگان صفحات شما کم هستند؟ همه ی این سوالها مقدمه ای است برای داشتن یک صفحه موفق در این شبکه اجتماعی. صفحات موفق در شبکه های اجتماعی به چند نکته اساسی توجه دارند از جمله پروفایل مناسبی که کاربر جدید در مواجه با آن صفحه دنبال مبحث و لینک به خصوصی می گردد و پس از آشنایی با محتوای صفحه وقت خود را هر چند کم بدان اختصاص می دهد. توجه شما به این ۱۲ نکته ای که دراین مقاله اشاره کردم برای موفقیت در بازاریابی محتوا ضروری است!

• پروفایل

۱- نداشتن عکس

نداشتن عکس برای پروفایل این حس را به بازدید کنندگان منتقل میکند که علاقه چندانی به حضور در لینکداین ندارید و به صفحه خود اهمیتی نمی دهید . پروفایل هایی که دارای عکس هستند حدود ۱۱ برابر بیشتر توسط دیگران بازدید میشوند . اگر تصویری برای پروفایل انخاب نکرده اید به احتمال زیاد ترافیک بسیار زیادی از بازدید کنندگان ، مشتریان ، همکاران و … را از دست خواهید داد .

۲- داشتن یک عکس نامناسب

داشتن یک عکس نامناسب بهتر از نداشتن عکس است ! البته مشخص است نوع تصویری که استفاده می کنید در جذب یا راندن افراد در بازدید از صفحه شما موثر است . استفاده از عکس گربه ، سگ ، یک متن و یا تصاویری با پس زمینه ی نامناسب تاثیر مخربی در بازدید صفحات شما دارد . در صدد باشید که آنها را تغیر دهید .

۳- نوشتن پروفایل همانند رزومه

رزومه ها فایل هایی با متون رسمی و بسیار شخصی هستند . اما پروفایل لینکدین باید محاوره ای و نه فقط در مورد شخص بلکه در راستای اطلاع رسانی های دیگر باشد . به جای صحبت در مورد اینکه در ماه چقدر حقوق دارند و چند درصد از سهمیه اختصاص داده شده به خود را پر کرده اند ، باید در مورد کمک هایی که به مشتریان کرده و موفیت هایی که سبب شده اند انها داشته باشند ، صحبت کنند .

۴- نوشتن از جایگاه شخص سوم

نوشته هایتان را هرگز از جایگاه شخص سوم ننویسید و از جایگاه شخص اول و با استفاده از ضمیر ها و افعال مناسب این جایگاه صحبت کنید . به عنوان مثال ، من رحیم رحیمی بازاریاب وب در شرکت X به مدت ۵ سال هستم.

۵- فقدان لینک صفحات اجتماعی و آدرس ایمیل

بازاریاب ها باید “ارتباط با خود” تا جایی که امکان دارد را برای مشتریان آسان کنند . بنابراین اطلاعات تکمیلی برای برقراری ارتباط با شما از جمله لینک صفحات اجتماعی از جمله توویتر ، آدرس ایمیل و .. برای مشتریان خود قرار دهید .

• ارتباطات

۶- سریعا درخواست همکاری نکنید!

پس از برقراری ارتباط با سایر همکاران و یا مشتریان سریعا درخواست خود را مطرح نکنید! سعی کنید ابتدا با آنها ارتباط برقرار کرده ، از مطالبشان بازدید کرده و نظردهی کنید و سپس در خواست خود را با ایشان مطرح کنید.

۷- ایمیل های اسپم شده نفرستید

لینکدین کانال دیگری برای فرستادن ایمیل‌های اسپم شده نیست . اگر با استفاده از InMails ایمیل های اسپم شده به کسانی که در شبکه شما در لینکدین حضور دارند ، میفرستید این کار را متوقف کنید. این ایمیل ها بی اثر هستند و بعضا سبب قطع ارتباط با شما میشوند . بهتر است اگر پیام های شا در این ایمیل ها برای شخص یا گروه خاصی نوشته نشده است به طوری که پیام هر ایمیل با دیگری متفاوت باشد ، آنها را نفرستید !

۸- سود بردن از بازدید کنندگان پروفایل

کسانی که از پروفایل شما دیدن می کنند، مشتریان بالقوه برای شروع فرایند تبدیل هستند . آنها را نادیده نگیرید ! اگر کسی از پروفایل شما دیدن می کند، به آنها پیام دهید و برای ایجاد یک رابطه پایه‌ریزی کنید.

• تعامل

۹- ارسال محتوای یکسان به بیش از یک گروه

محتوای یکسان را در یک برهه زمانی به بیش از یک گروه نفرستید چرا که تمامی کسانی که با شما در ارتباط هستند پست شما را در جدیدترین فید های خود می بینند و دیدن یک پست به تعداد زیاد و پشت سر هم سبب میشود مانند یک اسپمر به چشم بیایید و اعتبار شما پیش ایشان خراب شود . بهتر این است که اگر می خواهید یک پست یکسان به چند گروه ارسال کنید بین زمان های ارسالشان فاصله بیندازید .

۱۰- نظرات بی هدف

اگر نظر خاصی نسبت به یک پست ندارید یک like کفایت می کند و بهتر از گذاشتن نظراتی مانند “بسیار عالی “و “خوب” است .

۱۱- استفاده نکردن از like

فروش اینترنتی فقط در مورد پیام دهی. برقراری ارتباط با مشتریان نیست بلکه برقرار کردن ارتباط با خریداران تنها زمانی است که با ایشان برخورد میکنید. بنابراین زمانی که پست افراد را در فیدهای خود میبینید آنها را لایک کنید و در این کار خساست نکنید! .با این کار آنها با نام شما آشنا شده و و به مرور زمان حس خوب آشنایی داشتن به آن را پیدا می کنند .

۱۲- عضو نبودن در هیچ گروهی

این کار اشتباهی است به ضرر شما ! چرا که با این کار فرصت آشنا شدن با کسانی که در حیطه مورد نظر شما فعالیت می کنند را از دست میدهید . هم چنین با عضو شدن در گروه ها می توانید به اعضای آن بدون آنکه ارتباطی با آنها داشته باشید پیام بدهید .افراد نیز برای آشنا شدن با شما و حوزه فعالیتتان در قسمت پروفایلتان ابتدا به گروه‌هایی که در آن عضو هستید و فعالیت می کنید توجه می کنند. بنا براین لازم است در گروه‌هایی که مطابق با اهداف بازاریابی شماست عضو شوید .

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 7 =