یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

استفاده از فیسبوک برای بازاریابی آنلاین

داشتن یک صفحه برای تجارت خود در فیسبوک برای تمامی کسب و کارها مناسب نیست و برای بعضی از آنها فقط اسراف زمان، انرژی و هزینه به شمار می‌رود. شاید بد نباشد بعد از خواندن این مقاله فکر کنید که تجارت خود را همچنان در فیسبوک ادامه دهید یا ادامه دادن به ضرر شماست؟

اشتغال کاربران شاخص اصلی کارایی دارد

بسیاری از بازاریابان افتخار می‌کنند که تعداد زیادی دنبال کننده برای صفحه فیسبوک کارفرمای خود جمع اوری کرده‌اند. اما جالب است بدانید اگر همان تعداد زیاد اگر زمانی را صرف حضور در صفحات و بررسی محصولات آنها نکنند، سودی برای شما نخواهند داشت.

تجارت‌هایی که باید از حضور در فیسبوک اجتناب کنند

اگر تجارت شما از ان دسته تجارت‌هایی نیست که کاربران با دیدن تصاویر، ویدیوها و محصولات و خدمات شما هیجان زده شوند و به شگفت آیند یا لذت ببرند، فیس بوک مکان مناسبی برای شما نیست. بسیازی از استراتژی‌های بازاریابی در فیسبوک شامل موارد زیر هستند:

– ساخت آگاهی در مورد برند و یافتن هواداران وفادار

– به اشتراک گذاری محتواهای مربوط به صنعتی که دران کار می‌کنند

– اخبار در مورد وقایع پیش رو در تجارت خود

– ارتباط با مشتریان

اگر نتوانید کاربران خود را با محتویات صفحه خود مشغول کنید و آنها را در صفحات نگه دارید، ۳ هدف اول محقق نمی‌شوند. و اگر آنها در صفحات شما مشغول نشوند نمی‌توانید انها را به هیچ سمتی هدایت کنید (انجام خرید، بازدید از سایت، ثبت نام در سایت، ثیت نام در سرویس دریافت کنندگان ایمیل و …)

پلتفورم های جایگزین

اگر فیسبوک برای تجارت شما مناسب نیست به این دلیل نیست که پلتفورم های دیگر در شبکه‌های اجتماعی نیز برای شما مناسب نیستند. در زیر به معرفی بعضی از انها می‌پردازیم:

توییتر:

توییتر یک پلتفورم قوی برای به نمایش گذاری حضور خود در یک صنعت است. توییتر بر پایه ایجاد ارتباط دوطرفه است. بنابراین اگر به دنبال ساخت ارتباطاتی قوی هستید، توییتر می‌تواند پلتفورم مناسبی برای شما باشد.

لینکدین:

یک سایت از مجموعه شبکه‌های اجتماعی است که به حرفه‌ای‌ها تعلق دارد. هر تجارتی که با تجارت‌های دیگر کار می‌کند باید یک صفحه در این شبکه داشته باشد. که در آن همکاران به طور فعال معرفی شده‌اند. یکی از ویژگی‌های مفید لینکدین این است که به شما اجازه پیوستن به گرو ه های مرتبط با حوزه کاری‌تان را می‌دهد. می‌توانید یک گروه برای کمپانی خود ایجاد کرده و به مشتریان خود مجالی برای اظهار نظر بدهید و هم چنین به معرفی تخصص خود بپردازید.

گوگل +:

این شبکه اجتماعی به شما اجازه می‌دهد دنبال کنندگان خود رابه دسته‌های جداگانه و گروه‌های مختلف تقسیم کنید. می‌توانید یک گروه برای همکاران، یک گروه برای مشتریان و یک گروه برای برقراری ارتباط ایجاد کنید. هم چنین امکان برقراری ویدیو کنفرانس نیز فراهم شده است. نکته آخر اینکه گوگل معمولاً نتایج جستجو محلی گوگل + را بالاتر از نتایج دیگر قرار می‌دهد.

با توجه به تمامی نکاتی که گفته شد اگر تصمیم گرفتید هم چنان در فیسبوک حضور داشته باشید و یا حضور خود را حفظ کنید، از ۲ استراتژی مفید می‌توانید استفاده کنید. اولین استراتژی این است که از فیسبوک برای جذب نیروی جدید استفاده کنید. از صفحه خود برای نشان دادن منحصر به فرد بودن کمپانی خود استفاده کنید.

دوم اینکه از این صفحه برای برقراری ارتباط بین کارمندان خود استفاده کنید. برای مثال اگر شعبات متعددی دارید، مطالب مختلف از شعبات با ذکر نام و محل انها به اشتراک بگذارید ویا از حضور خود در مکان‌های مختلف صحبت کنید.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − نه =