یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

5 استراتژی برای حضور در شبکه‌های اجتماعی

چرا تلاش‌های شما در شبکه‌های اجتماعی در جهت اهداف بازاریابیتان ناموفق است؟ چرا به نتیجه دلخواه نمی‌رسید؟ دلیل این موضوع این است که برای حضور در این شبکه‌ها از یک استراتژی پیروی نمی‌کنید و اهدافتان مشخص نیست. به دست آوردن ۱ میلیون دنبال کننده در توییتر نمی‌تواند هدف مناسبی برای شما باشد. چرا که اگر این دنبال کنندگان به درستی شما را دنبال نکرده باشند با هر پستی که در توییتر می‌گذارید تعدادی از انها را از دست خواهید داد. بنابراین شما باید یک قدم به عقب بر دارید و از خود بپرسید چرا این تعداد دنبال کننده می‌خواهید؟ و هدف شما از حضور در این شبکه‌ها چه بوده است؟

در این مقاله به ۵ هدف برای ساختن استراتژی در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی اشاره خواهیم کرد.

 

۱. آگاهی

اگر به دنبال آگاهی دادن به افراد در مورد خود هستید، شبکه‌های اجتماعی می‌توانند گزینه خوبی باشند. و این کار را می‌توانید به روش‌های مختلف انجام دهید. از قبیل استفاده کردن از موضوعات به روز برای نوشتن متن و یا پیوستن به گروه‌های مرتبط مانند گروه‌های گوگل و فعالیت به عنوان یک عضو فعال.

برای این کار کارهای متفاوتی می‌توانید انجام بدهید اما آنچه که لازم است انجام بدهید فکر کردن راجع به این است که با این تبلیغات قصد دارید چه کسانی راهدف قرار دهید؟، و یا اینکه آیا این پست‌ها منجر به خرید بیشتر از سایت شما شده‌اند یا خیر؟

 

۲. جلب توجه

شبکه‌های اجتماعی قدرت قابل توجهی برای جلب توجه دارند چرا که برای شما امکان اعتمادسازی را به شیوه‌های مختلف فراهم می‌کنند.

افراد بنا بر اینکه کدام برند بیشترین تعداد دنبال کننده را در توییتر دارند اقدام به خرید نمی‌کنند. بلکه با توجه به حضور آنلاین این برندها تصیم گیری می‌کنند. هرکدام از انها که سرویس خدمات دهی فعال تری نسبت به دیگری داشته باشد، شانس جلب توجه بیشتری از طرف مشتریان دارد. همچنین نظرات دیگر بر روی جلب توجه و هم چنین تصمیم گیری برای خرید تأثیر گذار است. بنا بر این نظر دهی آنلاین دوستان و آشنایان و حتی غریبه‌ها بر روی این فاکتور تاثیرر گذار هستند.

برای جلب اعتماد مشتریان می‌توانید از محصولات خود و ویژگی‌های برتری که نسبت به رقبا داررند عکس تهییه کرده و در پروفایل صفحه فیسبوک خود قرار دهید. مانند کاری که شرکت سامسونگ انجام داده است. این کار سبب ایجاد یک ارتباط تصویری فوق العاده برای هر کس که نام برند را جستجو می‌کند بشود و هم چنین می‌تواند سبب افزایش مخاطبان آن در نتیجه به اشتراک گذاشته شدن این عکس‌ها بشود.

از یک گزینه در سایت خود استفاده کنید و دوستانی از مخاطب که صفحه شما را در فیسبوک لایک کرده‌اند نمایش دهید.

 

۳. خرید

استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای ترغیب مشتریان به خرید کاری غیر ممکن نیست. کافی است آن‌ها رابا چیزهایی نظیر ارائه کوپن با x درصد تخفیف یا استفاده از کلمات خاص ترغیب به خرید کنید. افراد مایل‌اند در توییتر به صحبت درمورد مشکلاتشان بپردازند. یک راه دیگر برای این کار شناسایی این مشتریان است. برای مثال اگر کار شما فروش کفش است، عبارت <کفش جدید > را در بین توییت ها جستجو کنید و به افرادی که یافت می‌شوند، آدرس و شماره تلفن خود را بفرستید.

 

۴. وفاداری

این که شما یک متن را توییت کرده و افراد ان را لایک کنند و یا به اشتراک بگذارند به معنای وفاداری آن‌ها نیست. برای اینکه وفاداری واقعی آن‌ها را کسب کنید، پست‌های معنا دار به اشتراک بگذارید و یک سرویس همیشگی برای کاربران فراهم کنی. برای مثال، یک کمپانی که کار آن‌ها تولید لوازم ارایش است می‌تواند پست‌هایی در رابطه با انواع مدل مو و آرایش جدید به طور متوالی و منظم بر روی صفحه‌اش به اشتراک بگذارد.

 

۵. پشتیبانی

چه کارهایی برای کسب پشتیبانی کاربران از شما باید انجام بدهید؟
آنچه که می‌خواهند به آن‌ها بدهید: تولید پست‌های با ارزش با قابلیت به اشتراک گذاری آسان می‌تواند به افزایش پشتیبانی آنها از شما کمک کند. برای این کار می‌توانید تصویر محصولات خود را برای به اشتراک گذاری در صفحه فیسبوک خود قرار دهید.
پست‌های مرتبط به اشتراک بگذارید: قبل از به اشتراک گذاری پست‌ها از خود بپرسید آیا این پست به پشتیبانی کاربران از برند ما کمکی خواهد کرد؟
نشان دهید که به آن‌ها اهمیت می‌دهید: یک سرویس خذمات دهی آنلاین و قوی در صفحات شبکه‌های اجتماعی خود قرار دهید تا به کاربران خود نشان دهید حضور آن‌ها و نظرات، عقاید و مشکلات آن‌ها برای شما مهم است.
بخشنده باشید: دادن بازخورد مناسب به مشتریان هنگام عملی کردن آنچه شما از انها می‌خواهید، به افزایش پشتیبانی انها از شما کمک می‌کند. برای مثال وقتی با یک توییت و یا پست مثبت در مورد خودتان مواجه می‌شوید از مشتراین تشکر کرده وبا این کار آن‌ها را تشویق به انجام مجدد آن کنید.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − سه =