یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

6 قدم برای افزایش قدرت جادویی مقالات در سئو

یکی از وظایف مدیر سایت، بهینه سازی سایت برای موتور های جستجو یا همان سئو می باشد. کسب رتبه های اول در جستجوی گوگل یکی از ایده آل های هر صاحب وب سایتی می باشد. در این آموزش ۶ قدم ساده برای افزایش رتبه سایت در جستجوی گوگل توسط تولید محتوا را بیان می کنم:

۱- صفحه بندی

در سئو ، محتواهایی که صفحه بندی شده باشند بهتر و عمیق تر توسط موتور های جستجو سنجیده میشوند و دسترسی به آنها برای موتور های جستجو راحتتر خواهد بود، چرا که تعداد کلیک کمتری برای دسترسی سریع تر باید انجام بشود . علاوه بر این صفحه بندی مناسب منجر به داشتن درصد بالاتری در رتبه بندی مطالب آرشیو شده شما می باشد . در زیر مثال هایی از صفحه بندی های درست و مناسب را مشاهده میکنید :

– پست هایی با لینک به صفحات قدیمی تر. چرا که داشتن یک لینک به معنای کلیک های بیشتر برای دسترسی به صفحات قدیمی تر است، علاوه بر این داشتن یک لینک برای صفحات قدیمی تر به معنای داشتن درصد پایینتری در Page Rank برای هر صفحه ایندکس شده است.

۲- اضافه کردن پست‌های مرتبط

یکی دیگر از راه‌های افزایش احتمال یافته شدن محتوا در انبوه محتواهای ایندکس شده موجود در وب‌سایت ، اضافه کردن بخشی برای قرار دادن لیست محتوا های مرتبط با مقاله فعلی در انتهای تمام صفحات مربوط به مقالات است .
این کار نه تنها میزان بازدید مقالات سایت را افزایش میدهد ، بلکه سبب بهبود رتبه PageRank بلاگ شما خواهد شد . علاوه بر این کلمات کلیدی که در نام این مقالات و لینک های موجود در آنها وجود دارند ، سبب بهبود رتبه سئو نیز خواهند شد.

۳- برای پست قبلی و بعدی دکمه قرار دهید 

 مانند قرار دادن پست های مشابه در انتهای هر پست بلاگ ، دکمه هایی حاوی نام ، لینک به پست بعدی و قبلی قرار دهید . این نوع لینک ها مانند پست های مرتبط احتمال یافت شدن پست ها و در نتیجه افزایش رتبه آنها در گوگل را در پی دارد. هم چنین این نوع از لینک ها مدت زمان ماندن کاربر بر روی سایت و میزان اشتغال آنها را افزایش میدهد . هر دوی این موارد معیارهای مهمی در افزایش سئو از دید موتورهای جستجو است .

۴- استفاده از دسته بندی

علاوه بر افزایش احتمال یافته شدن محتواهای آرشیو شده با استفاده از دسته بندی، دسته بندی ها به طبقه بندی شدن محتوا ها و تبدیل انها به صفحات رایج مضمون نیز کمک می کند که این کار موقعیتی برای افزایش رتبه در موتور های جستجو را فراهم میکند.

– تعداد دسته بندی ها را محدود کنید . برای بلاگ های کوچک ۱۰ تا ۱۵ دسته بندی کافی است .
– برای هر پست تنها یک دسته بندی در نظر بگیرید و ان را به چند دسته بندی اختصاص ندهید.
– برای هر دسته بندی محتوای اصلی تولید کنید تا به منحصربه فرد بودن آنها کمک کند.

۵- تگ های عنوان و عنوان مطالب باید متفاوت باشند

کلمات کلیدی مهم ترین عنصر در سئو هستند. بسیاری از بلاگ نویسان این موضوع را می دانند و از این کلمات در نوشته های خود استفاده می کنند . اما آنچه که ایشان نمی دانند این است که تگ های عنوان و عنوان مطالب “باید” متفاوت باشند . با استفاده از کلمات جایگزین و متفاوت در تگ های عنوان و عنوان مقالات و استفاده از کلمات مشابه میتوانید موقعیت بهتری در رتبه بندی‌های موتورهای جستجو داشته باشید.

۶- اضافه کردن دکمه های به اشتراک گذاری مطالب

با اضافه کردن دکمه های به اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی تعداد نسخه های بیشتری از محتوای خود در سر تا سر وب پخش کرده اید و امکان خوانده شدن مطالب توسط مخاطبان حدید را برای خود فراهم کرده اید. از دید سئو افزایش تعداد نسخه های به اشتراک گذاشته شده از محتوا امکان لینک دهی و نام برده شدن را افزایش میدهد. به این ترتیب مطالب شما سریعتر پیدا و ایندکس میشوند.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =