یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

11 توصیه کوتاه برای بهبود مهارت طراحی سایت شما

این روزها آشنایی با اینترنت بین همگان جا افتاده است و دیگر تنها آشنایی با طرز کار اینترنت همراه یا خانگی مورد قبول نیست. همه کسانی که در روز حداقل ساعتی از وقت خود را در اینترنت صرف می کنند، دوست دارند صفحه ای به نام خود داشته باشند چه در قالب شبکه های اجتماعی و چه در قالب وبلاگ یا وب سایت! آشنایی با طراحی جدا از طراحی قالب مهارتی است که این روزها با استفاده از سایت های آموزشی به راحتی می توان به دست آورد اما به دست آوردن مهارت طراحی قالب سایت و وبلاگ با توجه به فرمالسیون برنامه نویسی کمی پیچیده به نظر می رسد! در این مقاله به طراحی قالب پرداخته ایم که فکر میکنم برای کسانی که حداقل آشنایی با طراحی قالب سایت و وبلاگ را داشته باشند جذاب به نظر آید!

۱- قالب ها را خاکستری طراحی کرده و سپس به آن رنگ بدهید!

طرح قالب خود را خاکستری طراحی کنید و سپس به آن ویژگی های تصویری بدهید و رنگ آمیزی کنید.

۲- از آیکن هایی با فرمت فونت استفاده کنید!

اگر تا به حال از آیکن های با فرمت فونت استفاده نکرده اید زمان آن رسیده که در طراحی صفحات خود از این آیکن ها استفاده کنید.

۳- مکان درست آیکن های شبکه های اجتماعی در صفحه

آیکن های شبکه های اجتماعی در صورتی که در جای درست صفحات قرار نداشته باشند سبب کاهش بازدید از وب سایت شما میشوند ، بنابراین از این آیکن ها نه در هدر بلکه در قویتر کردن سایت خود استفاده کنید.

۴- از اسلایدر استفاده نکنید

اسلایدر ها راهی برای قرار دادن اطلاعات زیاد در صفحه نخست وب سایت ها هستند . اما اکثر افراد برای مدت زمان زیادی در وب سایت نمی مانند تا تمامی عناوین و پیام های موجود در آن را بخوانند .در اکثر مواقع پیام هایی که در این اسلایدرها نمایش داده میشوند مطابق با نیازهای اولیه کاربران در اولین دیدارشان نیست . آنچه که کابر نیاز دارد در اولین بازدید از وب سایت ببیند این است که این وب سایت در مورد چیست و کار کمپانی شما در چه زمینه ای است. بنابراین بخشی برای قراردادن این المان را در صفحه اصلی قراردهید و مابقی پیام ها را حذف کنید.

۵- هدایت کننده ها را ساده کنید

محدود کردن گزینه های کاربران ، به هدایت کردن کاربران به محتواهای مهم تر کمک می کند . بنابراین به جای استفاده بیش از اندازه از لینک های هدایت کننده و لینک دهی به هر صفحه در منوی اصلی ، منو هدایت کننده را ساده کنید و به این ترتیب انتخاب گزینه مورد نظر برای کاربران را آسان کنید.

۶- منوهای کناری را حذف کنید!

استفده از منوهای کناری در ۱۰ سال گذشته بسیار مرسوم بوده است. اما طراحان وب متوجه شده اند کسانی که منوهای کناری را از صفحات حذف می کنند ، توجه کاربران به مقاله و عملیاتی که در انتهای مقاله از آنها خواسته شده، بیشتر جلب میشود.

۷- از طبیعت برای طراحی صفحات الهام بگیرید

اگر در انتخاب رنگ مناسب برای طراحی صفحات وب مردد هستید، از طبیعت الهام بگیرید. می توانید با دوربین خود از این مناظر عکس تهیه کرده و از انها الهام بگیرید و یا از عکس های موجو د در اینترنت استفاده کنید.

۸- از کامپیوتر دور شوید

طراحی های زیبا با طرح ریزی زیب شروع میشوند . بنابراین از کامپیوتر جدا شوید و ایده های خود را بر روی کاغذ یادداشت کنید . سپس با پیشرفت طرح خود به آن جزییات بیشتری اضافه کنید. و زمانیکه به ایده خوبی برای کار کردن رسیدید از ان با موبایل خود عکس بگیرید و شروع به پیاده سازی ان با کامپیوتر کنید.

۹- اندازه فونت ها را افزایش دهید

فن چاپ در طراحی صفحات حائز اهمیت است. خواندن متون در صفحات کامپیوتر دشوار است. بنابراین باید مطالب مهم برجسته تر به نظر بیایند . یک راه برای این کار افزایش اندازه فونت ها مخصوصا برای عناوین و مطالب حائز اهمیت است.

۱۰- از مناطق سفید استفاده کنید!

همه مناطق خالی وب سایت نباید مورد استفاده قرار بگیرند . در طراحی یک صفحه از وب سایت باید به اندازه کافی از مناطق سفید استفاده کرد تا خوانایی متون بالا رفته و المان ها به راحت دیده شوند . مناطق سفید دوست شما در طراحی هستند.

۱۱- از دور به طرح خود نگاه کنید

هنگامی که از صفحه کامپیوتر خود فاصله می گیرید و از عقب به طرح خود نگاه میکنید، اکثر المان ها تار به نظر می ایند و تنها انهایی که بزرگتر و دارای رنگبندی مناسب تری هستند دارای اولویت بالاتری هستند و بیشتر به چشم می آیند .این تکنیک به طراحان کمک می کند تا متوجه شوند که کدام المان قبل از بقیه المان ها توجه کاربر را در برخورد اولیه با سایت به خود جلب می کند . و آیا کاربر متوجه آنچه که اهمیت بالایی دارد میشود یا خیر.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + 3 =