یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

چطور نویسنده بهتری برای محتوای وب سایت باشیم

هر وب سایت به محتوای تازه و به روز آن زنده و پویا نشان داده می شود. داشتن وبلاگ سایت و درج مقاله به روز در سایت همیشه از نقاط قوت سایت های قوی و پربازدید بوده است. برای اینکه بتوانید نوسنده خوبی برای وب سایت خود باشید سعی کنید ۱۰ مورد پیشنهادی زیر را انجام دهید:
۱-    روزانه مطلب بنویسید

تمرین کردن سبب پیشرفت می‌شود. بنا بریان روزانه حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه را به نوشتن مطالب آزاد اختصاص دهید. به عبارت دیگر، افکار خود را بر روی کاغذ بیاورید بدون آنکه نگران غلط‌های احتمالی که در هنگام نوشتن مرتکب می‌شوید، باشید. نوشتن مقاله آنهم در مورد تجارب، احساسات و دانش شخصی کار ساده است.

 

۲-    روزانه مطالعه کنید

علاوه بر اینکه روزانه زمانی را به نوشتن اختصاص می‌شوید، زمانی را هم به مطلعه اختصاص دهید. این کار سبب افزایش دایره لغات شما و بهبود گرامر شما می‌شود. علاوه بر آن دانش تخصصی شما را افزایش می دهد و در تماس با کاربران خود به راحتی می توانید این موضوع را به آنها القاء کنید.

 

۳-    در زمان‌های مورد نیاز با بزرگنمایی بر روی کلمات تاکید کنید

بر عناوین ایمیل‌ها و مقالات بلاگ ها و گزارشات همانند عناوین کتاب‌ها باید با بزرگنمایی تاکید شود بنابراین می‌توانید از فونت‌های مناسب برای اینکار استفاده کنید و یا حالت نمایش مطالب مهم را متمایز از دیگر مطالب کنید.

 

۴-    از علامت تعجب استفاده نکنید

اغلب به مقدار زیاد در نوشتار روزانه خود از علامت تعجب استفاده می‌کنیم، و استفاده از این علامت را جایگزین استفاده از کلمات می‌کنیم. استفاده از علامت تعجب سبب کم اهیت جلوه دادن محتوا می‌شود. از آنها استفاده نکنید.

 

۵-    همیشه به مخاطبان خود فکر کنید

شما می‌توانید به همکاران خود صمیمانه رفتار کنید و از لغات عامیانه استفاده کنید، اما در هنگام ارتباط با مخاطبان و مشتریان می‌بایست به طور رسمی صحبت کنید. به یاد داشته باشید رسمی به معنای قدیمی و یا استفاده از کلمات غیر قابل فهم توسط عوام نیست. در عین رسمی بودن در نگارش محتوا، سعی کنید حس صمیمت را در آنها ایجاد کنید تا بهتر بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند و در درج نظرات مقالات شما شرکت داشته باشند.

 

۶-    از عبارات پر کننده متن استفاده نکنید

کلماتی مانند «با توجه به این واقعیت که» می‌توانند به راحتی با عبارات ساده و قابل هضم تر توسط مخاطبان مانند «چرا که» و یا «زیرا» جایگزین شوند. بعضی از این کلمات ممکن است مؤثر باشند اما این به این معنا نیست که در به اشتراک گذاری ایده‌ها نیز مؤثر هستند. مگر اینکه مطمئن باشید هر کسی معنی کلمه «هم نیروزایی» را متوجه می‌شوند.

 

۷-    از کلمه «خیلی» استفاده نکنید

کلمه «خیلی» سبب ضعیف به نظر رسیدن نوشته شما می‌شود. این کلمه را از دایره لغات خود حذف کنید و نتایج شگفت انگیز آنرا مشاهده کنید.

 

۸-    نوشته‌هایتان را با صدای بلند بخوانید

قبل از اینکه نوشته‌هایتان را ارسال کنید، انها را با صدای بلند بخوانید. ممکن است این کار کمی عجیب به نظر برسد، اما بلند خواندن نوشته‌ها یکی از مؤثرترین راه‌های کشف خطاها و اشتباهات گرامری و یا استفاده از کلمات نا به جا در نوشته‌ها است.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + بیست =