یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

گوگل درایو راه حل مشکلات شما

همانطور که می دانید گوگل درایو نرم افزاری ابرمحور است که برای تولید، ذخیره و به اشتراک گذاری فایل‌ها و.. از آن استفاده می‌شود. گوگل درایو ویژگی‌های بسیار فراتر از مواردی که می دانید نکات نهفته در خود دارد که شما تا کنون کشف نکرده‌اید! بعنوان مثال آیا می‌دانستید که می‌توانید در داخل گوگل درایو عکس‌های خود را ویرایش کنید؟ و یا اینکه از گوگل درایو به جای جی‌میل برای ارسال فایل‌هایی که حجیم هستند و جی‌میل توانایی ارسال آنها را ندارد، استفاده کنید؟

در زیر به نکاتی برای استفاده از تمامی امکاناتی که گوگل درایو به ما ارائه می‌دهد، معرفی می‌کنیم:

۱- از کلیدهای میانبر زیر استفاده کنید
گوگل درایو کلیدهای میان بر زیادی تعبیه کرده است، که از میان آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
• Shift + t = برای تولید یک سند جدید
• Shift + p = برای تولید presentation جدید
• Shift + s = برای تولید spreadsheed جدید
• / = برای جستجو در دایرکتوری
برای دیدن لیست کامل این میان برها کلید”Shift + /” یا”Ctrl + /” را فشار دهید.

۲- ارسال فایل‌های حجیم
یاهو و جی‌میل امکان ارسال فایل‌های بزرگتر از ۲۵ مگابایت را به شما نمی‌دهند اما گوگل درایو امکان ارسال فایل‌ها تا ۱۵۰ مگابایت را برای شما فراهم کرده است. برای این کار باید یک فولدر ساخته و فایل‌ها را در آنجا آپلود کنید و سپس آنرا به اشتراک بگذارید.

۳- اعمال تغییر بر روی عکس‌ها
گوگل درایو ابزاری را برای شما تدارک دیده است که با استفاده از آنها به راحتی می‌توانید عکس‌های موجود در داکومنت‌هایی که آپلود کرده‌اید را تغییر دهید. از جمله این عملیات کراپ و تغییر اندازه عکس‌ها به اندازه دلخواه است که با انتخاب گزینه کراپ می‌توانید این کار را به راحتی انجام دهید. همچنین می‌توانید مانند ابزار شکل‌دهی در پاورپوینت به عکس‌های موجود در فایل ارائه خود شکل بدهید. از جمله امکانات دیگر، امکان اختصاص دادن خط‌های حاشیه رنگی به عکس مورد نظر است.

۴- چگونگی نمایش آیتم‌ها در صفحه
در گوگل درایو آیتم‌ها به صورت پیش فرض، به صورت فایل‌هایی با آیکن‌های بزرگ نمایش داده می‌شوند و اگر می‌خواهید آنها را به صورت لیست‌وار نمایش دهید. می‌توانید از گزینه نشان داده شده در زیر که در بالا و سمت راست صفحه قرار دارد، استفاده کنید. برای تغییر چگونگی نمایش آیکن‌ها بر اساس تاریخ و نام و … به طریقه زیر می‌تواند آنها را تغییر دهید.

۵- امکان ذخیره محتویات وب سایت‌ها به طور مستقیم برروی گوگل درایو
با افزونه گوگل به نام “متمرکز بر روی گوگل درایو” امکان ذخیره مستقیم عکس‌ها، فایل‌های تصویری و صوتی و لینک‌ها بر روی گوگل درایو به طور مستقیم فراهم شده است. برای فعال‌سازی می‌توانید این ویژگی را دانلود کرده و سپس با کلیک راست در صفحه دلخواه محتویات آنرا ذخیره سازی کنید.

۶- دسترسی به فایل‌ها به صورت آفلاین
گوگل درایو امکان دسترسی و اعمال تغییرات بر روی فایل‌ها را به صورت آفلاین نیز فراهم کرده است. شما می‌توانید از دستگاه‌های اندرویدی و آی‌پد و آیفون نیز برای این کار استفاده کنید. اما برای اعمال تغییرات به صورت آفلاین از دسکتاپ باید از مرورگر کروم استفاده کنید و این ویژگی را فعال کرده باشید.

۷- ذخیره تغییرات اعمال شده و امکان بازیابی آنها
گوگل درایو امکان دیدن تغییرات اعمال شده توسط شما و یا دیگران در درایو را فراهم ساخته و به شما امکان بازگرداندن نسخه اولیه فایل‌ها، قبل از اعمال این تغییرات را می‌دهد. برای دیدن تغییرات اعمال شده، بر روی فایل کلیک راست کرده و گزینه “دیدن جزییات” را بزنید. یک پنل در قسمت سمت راست حاوی این تغییرات به شما نشان داده می‌شود.

برای دیدن جزییات بیشتر می‌توانید از گزینه file در قسمت بالا گزینه “See revision history” را انتخاب کنید. مطابق عکس زیر با کلیک بر روی”Show more detailed revisions” می‌توانید به صورت دقیق ببینید در چه زمانی، چه کسی، چه تغییری در فایل ایجاد کرده است. برای بازگرداندن فایل به تغییر قبلی بر روی آن تغییر کلیک کرده و گزینه “Restore this revision” کلیک کنید.

بازگرداندن به تغییرات قبلی ورژن فعلی فایل شما را پاک نمی‌کند و می‌توانید با زدن گزینه x در قسمت بالا و راست پنل به ورژن فعلی برگردید. گوگل این تنظیمات را برای ۳۰ روز و برای ۱۰۰ تغییر نگهداری می‌کند. برای تغییر این تنظیمات باید فایل‌هایی که مد نظرتان است برای مدت طولانی‌تر نگه داری شود را علامت گذاری کنید ولی باید بدانید که این کار بر روی حافظه درایو تأثیر می‌گذارد.

۸- قرار دادن گوگل درایو به عنوان مکان پیش فرض برای ذخیره فایل‌ها
این امکان فعلاً برای کاربران ویندوز وجود دارد. برای این کار در پوشه document کلیک راست کرده و بر روی properties کلیک و گزینه include a folder و پوشه گوگل درایو خود را انتخاب کنید. از library locations گزینه google drive و سپس set save location را انتخاب کنید و گزینه apply را بزنید تا تغییرات اعمال شوند.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 3 =