یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

آموزش رایگان طراحی اینفوگرافیک در 3 گام کوچک

با توجه به قدرت فوق العاده تصاویر در آموزش و بازاریابی محتوا، امروزه استفاده از اینفوگراف ها رواج زیادی پیدا کرده است. اما تولید اینفوگراف به آسانی نوشتن متن برای پست های وبلاگ نیست. تولید اینفوگراف به زمان بیشتر و استعداد بیشتری نیاز دارد .
نگران نباشید. ما در این مقاله سعی داریم به شما آموزش بدهیم چطور افرادی با استعداد کم در خلق آثار گرافیکی نیز می توانند با استفاده از پاور پوینت، اینفوگراف مد نظر خود را طراحی کنند .

۱- قدم اول

اولین قدم در تولید اینفوگراف جمع آوری داده است. مشخص کنید دقیقا چه داده هایی را می خواهید در اینفوگراف خود نمایش بدهید.

هر اینفوگراف یک ایده اصلی دارد. در این پرداختن به ایده به این بیاندیشید که اینفوگراف شما چطور با مخاطب شما کمک می کند و چطور در آن به علاقیات آنها پرداخته میشود و به نیاز های انها پاسخ داده میشود . ایدئولوژی خود برای اینفوگراف را طوری بچینید که مخاطب با دنبال کردن قدم هاییی که پیش رویشان گذاشته اید و چسباندن تکه های پازل به ایده و هدف نهایی این اینفوگراف میرسد .

سپس به دنبال قالب(template) مناسب برای این داده ها باشید. این template  ها انواع گوناگون دارند و میتوانند شامل فلوچارت ، مقایسه ، time line ، تمپلیت های مبتنی بر داده و مبتنی بر عکس و … باشند. بنا بر این ضروری است که ابتدا داده های خود را مشخص کنید و سپس تمپلیت مناسب آنها را انتخاب نمایید .
۲-قدم دوم

اصلی ترین و مهم ترین قدم شما برای تولید اینفوگرافیک است . در اینجا به شما می گوییم که بر روی چه نکاتی در تمپلیت توجه داشته باشید و آن را مطابق با نیاز خود تغییر داده و شخصی سازی کنید.
–    عنصر اصلی  در تولید اینفوگراف سادگی آن است . سادگی بیشتر باعث خوانایی بیشتر و در نتیجه محبوبیت بیشتر آن میشود . بنا بر این اگر تمپلیتی که انتخاب کرده اید دارای المان های زیادی است و  شلوغی بیش از حد آن باعث سر در گمی و عدم خوانایی آن میشود ، عناصر غیر ضرورری را حذف کنید.

–    فضای خالی دوست شماست . پیمان دوستی بین شما منجر به تولید یک اینفوگراف زیبا و جذاب و محبوب خواهد شد

–    برای تولید عکس ها و گراف ها از یک استایل استفاده کنید و آن را در طول اینفو گراف خود مدام تغییر ندهید .

–    پالت رنگ خود را تعیین کنید و برای تعیین آن از سعی کنید از زنگ های کاملا متضاد استفاده نکنید واز رنگ های مورد علاقه مخاطبان خود در آن استفاده کنید . برای توضیحات بیشتر می توانید به مقاله تم های رنگی مناسب در اینفوگراف  مراجعه کنید و در این مقاله به صورت تکمیلی به تئوری رنگ های مناسب برای استفاده در اینفوگراف پرداخته شده است .

–    از فونت مناسب استفاده کنید . و مانند تم غالب در اینفوگراف که توشصیه میشود یک تم باشد ، برای فونت هم توصیه می کنیم از یک فونت غالب استفاده کنید .

–    سایز تصاویر شما بسیار دارای اهمیت هستند چون در سرعت لود آن بسیار تاثیر گذارند . بنا بر این در تولید عکس ها ، انها را فشرده و حجم آنها را تا جایی که ممکن است کم کنید .عرض مناسب برای تولیدعکس ها ۷۳۵ پیکسل است . و طول مناسب برای آن ۵۰۰۰ پیکسل است .

–    از نمودار ها و گراف ها استفاده کنید . نمودار ها راه بسیار مناسبی برای برقراری ارتباط با مشتری و رساندن مفهوم به صورت خلاصه هستند . اما به یاد داشته باشید این نمودار ها باید تا جایی که امکا دارد از گرافیگ قوی بر خوردار باشند

 

۳-قدم سوم
آن را منتشر کنید!

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

3 دیدگاه

  1. ساده و مفید بود ممنون

  2. خیلی مفید و عالی ممنونم

  3. ممنون خلاصه ام مفید بو خوشحال میشم از کانال تلگرا م ما که هدفش ترویج فرهنگ دوچرخه سواریه دیدن بفرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + پنج =