یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

5 تکنیک مؤثر در فروش بیشتر سایت

امروزه ما تقریباً همه چیز را اینترنتی به معرض فروش می‌گذاریم. محصولات خود، توانایی‌هایمان و حتی ایده‌هایمان از جمله چیزهایی هستند که به دیگران می‌فروشیم. پس برای موفقیت در این کار باید بدانیم چطور چیزی را به صورت آنلاین به فروش بر سانیم.
۱.   تکنیک اول

افراد در پاسخ به در خواست‌های کوچک بسیار کمتر از در خواست‌های بزرگ احتیاط می‌کنند و بسیار بیشتر به انجام آن راغب هستند.

از این نکته طلایی در فروش خود استفاده کنید. از مشتریان خود در خواست‌های کوچک داشته باشید و سپس آن‌ها را به خریدهای بزرگ‌تر تشویق کنید. در ابتدا از مشتریان خود در خواست کنید شما را در توییتر یا گوگل + دنبال کنند یا آدرس ایمیل خود را با شما به اشتراک بگدارند یا برای یک پست وبلاگ نظر بدهند. این‌ها کا رهای بسیار ساده و آسانی هستند. اگر کاربران به این در خواست‌های شما پاسخ مثبت دهند، بسیار بیشتر از مایقی کاربران مستعد و مشتاق برای پاسخ به در خواست‌های بعدی شما نظیر خرید بک محصول، دانلود یک برنامه یا امتحان کردن آن به صورت مجانی را خواهند داشت.

 
۲.   تکنیک دوم (تکنیک جادویی)

افراد معمولاً پس از رد یک در خواست فراتر از توانایی خود ، به در خواست مطابق با توانایی خود بهتر پاسخ می‌دهند.

در یک فروشگاه موبایل اگر به شما پیشنهاد خرید یک موبایل ۶ میلیون تومانی داده شود، و شما از عهده خرید آن بر نیایید، آن را رد می‌کنید. اما اگز پس از این پیشنهاد به شما یک موبایل ب قیمت ۲ میلیون تومان پیشنهاد شود، توجه شما بیشتر از زمانی که این پیشنهاد در بار اول به شما داده می‌شد، به سمت آن جلب می‌شود.

این تکنیک جادویی در فروش اینترنتی نیز بسیار کاربرد دارد. ابتدا در خواست بزرگی از کاربران داشته باشید. اگر یک نرم افزار می‌فروشید، در ابتدا به آن‌ها پیشنهاد خرید ۵ ساله آن را بدهید. اگر رد کردند پیشنهاد امتحان کردن آن به صورت مجانی برای ۳۰ روز را بدهید. با این کار احتمال استفاده از آن نرم افزار به مدت ۳۰ روز را بسیار بیشتر از زمانی که این پیشنهاد را در ابتدا ارائه می‌کردید، افزایش می‌دهید.

مشابه همین کار را می‌توانید در مورد ایمیل‌های تبلیغاتی و صفحات فرودی انجام بدهید. در ابتدا در خواست خرید با ارزش زیاد داشته باشید و اگر در خواستتان رد شد، در خواست کوچک تری با آن‌ها ارائه دهید.

 
۳.   تکنیک سوم

تعیین زمان مشخص برای سفارش دهنده!

مشتریان بسیار روی این کلمات حساس هستد. و شما با استفاده از این کلمات به مقدار زیاد اعتماد آن‌ها را برای خرید جلب می‌کنید. استفاده از کلماتی نظیر “یک هفته به من فرصت بدهید، من ترافیک سایت شما را به مقدار قابل توجهی افزایش می‌دهم ” یا “یک ماه به من زمان بدهید من خانه شما را با قیمت مناسب به فروش می‌رسانم” یا “من ظرف مدت ۶ ماه در آمد شما را افزایش می‌دهم” در جلب اعتماد مشتریان بسیار مؤثر است و مشتریان این کار را می‌پسندند. این تکنیک در تمامی فیلدهای فروش اینترنتی قابل استفاده است.

 
۴.   تکنیک چهارم

نیاز به خرید مشتریان را تحریک کنید.

ترس مشتریان در از دست دادن موقعیت‌های خوب آن‌ها را به خرید تشویق می‌کند و از این راز در فروش محصولات خود استفاده کنید. قرار دادن هر گونه تخفیف یا تغییری در خدمات یا محصولات این ترس را در مشتریان تحریک می‌کند.

کلماتی مانند “فروش با تخفیف فقط تا ساعت ۲۳:۵۹ شنبه”، ” ۴۰ درصد حراج نوروزی در ۱۳ روز اول سال ” یا “۲۵% تخفیف محصول… تا آخر سال تکرار نمی شود” یا “این محصول با این کیفیت و قیمت نمونه مشابه ندارد” بسیار مؤثر هستند.

مشتریان را تحت فشارهایی مانند محدودیت زمانی یا محدودیت موجودیت کالا قرار دهید. “ثبت نام برای این سمینار تا ۲ ساعت دیگر تمام می‌شود “، “تنها ۹ عدد از این کالا موجود است، برای خرید عجله کنید “.

 
۵.   تکنیک نهایی

وجه تمایز خود با شرکت های دیگر را به رخ بکشید.

مشخص کنید برتری‌های شما نسبت به دیگران چیست. و معین کیند چرا مشتریان باید محصولات شما را به محصولات شرکت دیگر ترجیح بدهند.
مشخص کنید شما چه نقاط قوتی دارید که محصولات شرکت های دیگر آن‌ها را ندارند.

منبع : طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + شش =