یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

7 اشتباه رایج وبلاگ نویسان

وبلاگ هر سایتی یکی از بخش های مهم وب سایت می باشد. اکثر وب سایت های موفق دارای وبلاگ قوی در سایت خود هستند. همیشه به یاد داشته باشید که در زمان سفارش طراحی سایت، برای وبلاگ سایت خود فکری کرده باشید چرا که یکی از بهترین راه ها برای دریافت ترافیک بازدید کننده رایگان، راه اندازی وبلاگ سایت است.

سایت هایی که وبلاگ قوی دارند و محتوای آنها همیشه به روز می باشد همیشه وب سایت های موفق و پرفروشی هستند. اما در خیلی موارد با وبلاگ هایی روبرو شدم که اشتباهات خیلی مهمی دارند. در این مقاله به ۷ اشتباه رایج وبلاگ نویسان اشاره می کنم :

 

۱. استفاده از سرویس های ارائه دهنده وبلاگ

خیلی از وب سایت ها برای داشتن وبلاگ از وب سایت دیگران به جای وب سایت خود برای سرویس وبلاگ استفاده می کنند. این کار اشتباهی است! وبلاگ شما می بایست در آدرس سایت شما پشتیبانی شود. مثلا اگر آدرس سایت شما EWD.ir است می تواند وبلاگ شما به این صورت باشد : EWD.ir/blog

در صورتی که خیلی از وب سایت ها به جای این روش از سرویس های ارائه دهنده وبلاگ مانند بلاگفا استفاده می کنند و دارای وبلاگی مانند

easywebdesign-co.blogfa.com هستند.

اکیدا این حالت را پیشنهاد نمی کنم.چرا ؟

 

  • شما در حال ایجاد محتوا در سایت دیگران هستید!

اگر دقت کنید پیج رنک PageRank و رتبه سایت های سرویس دهنده وبلاگ بسیار بالا می باشد. به همین دلیل خیلی از افراد مایل به تبلیغ در این سایت ها هستند. در حقیقت سرویس دهنده هایی مانند بلاگفا با امکان ارائه سرویس وبلاگ رایگان ، دارند از به روز رسانی وبلاگ شما کمال استفاده را می کنند!

 

  • شما در حال ایجاد لینک به سایت دیگران هستید!

هر چه محتوای شما بیشتر می شود، لینک های سرویس دهنده وبلاگ شما نیز بیشتر می شود. و این اتقاق چقدر برای سرویس دهندگان وبلاگ شیرین و برای شما تلخ است! چرا که شما می توانستید تمام این لینک ها را در داخل سایت خود داشته باشید.

 

  • شما در حال هدایت ترافیک به سایت دیگران هستید!

در صورتی که از سرویس دهندگان وبلاگ رایگان استفاده کنید ، تلاش شما برای به روز نگه داشتن وبلاگتان در حقیقت هدایت ترافیک بازدید کننده به سایت آنها می باشد.

برای اینکه مطلب را بهتر درک کنید کافی است لینک زیر را مشاهده کنید:

http://www.alexa.com/topsites/countries/IR

در صفحه فوق سایت بلاگفا Blogfa.com را مشاهده می کنید که در حال حاضر سومین سایت کشور ایران است که کاربران ایرانی از آن بازدید می کنند!

 

۲. عدم به روز رسانی وبلاگ در بیش از یک ماه

یکی از ضعف های بزگ وبلاگ ها عدم به روز رسانی آنها پس از مدتی از راه اندازی است. همانطور که گفته شد یکی از بهترین راه ها برای دریافت ترافیک بازدید کننده رایگان، داشتن وبلاگ است. اگر شما برای تولید محتوای وبلاگ خود طرح و برنامه ای نداشته باشید در آینده به مشکل بر خواهید خورد.

در حال حاضر سایت مانند یک کاتالوگ نیست که محتوا یک بار برای همیشه در آن قرار بگیرد و بعد یک سال آن را به روز رسانی کنیم! در بازاریابی اینترنتی سایت هایی موفق هستند که برای به روز رسانی خود برنامه دارند و همیشه پویا هستند.

 

۳. درج محتوا برای غیر از مخاطبین سایت

برای مخاطبین سایت مطلب بنویسید و نه برای دل خودتان یا ربات های موتور جستجوی! سلیقه بازدید کنندگان خود را همیشه در نظر بگیرید. از اصل سادگی در نوشتار در به روزرسانی وبلاگ خود استفاده کنید. سعی کنید عامه پسند بنویسید. از لغات مشکل و اصطلاحات خاص تا جای ممکن پرهیز کنید و به جای آنها از تعابیر ساده استفاده کنید.اجازه بدید مخاطبین شما برای مطالب به روز وبلاگ بیشتر به سایت شما سر بزند.

 

۴. عدم سادگی محتوا

مخاطبین سایت به جای مطالعه کامل محتوا، بیشتر سعی می کنند مقاله شما را اسکن کنند. آنها بخش هایی از مقاله شما را به صورت گذرا مطالعه می کنند. پس برای آنها سعی کنید شرایط زیر را رعایت کنید:

  • هر پاراگراف بیشتر از ۷ خط نباشد.
  • از جملات کوتاه و ساده استفاده کنید
  • عناوین خود را با شماره یا علامت bullets جدا کنید.
  • بین هر پاراگراف چند خط خالی بگذارید
  • بخشی از حرف خود را در تصویر بیان کنید

 

۵. عدم امکان اشتراک گذاری مطالب

دگمه های شبکه های اجتماعی مانند گوگل پلاس، فیسبوک، توئیتر و … را در سایت خود فعال کنید. با این کار مخاطبین بیشتری از اشتراک گذاری کاربران بدست می آورید.

 

۶. درج محتوای سئو نشده!

سعی کنید محتوای تولیدی وبلاگ را سئو کنید. برای تمام مطالب خود تگ توضیحات Description ، کلمات کلیدی Meta Tags، عنوان Title را تکمیل کنید. اصول تولید محتوا بر اساس چهارچوب سئو یکی از وظایف مهم وبلاگ نویسی است.

 

۷. عدم پشتیبانی از نظرات بازدید کنندگان

اجازه بدید مخاطبین سایت نظرات خودشون را در زیر هر پست درج کنند. از انتقادها وحشت نداشته باشید. سعی کنید پاسخ تمامی نظرات کاربران را  بدهید. از نظرات آنها استفاده کنید. ا اطلاع از نظرات کاربران بهتر می توانید سلیقه آنها را برای تولید محتوا های بعدی مطلع شوید.

منبع: طراحی سایت آسان

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هفت =