یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

9 راز بازاریابی اینترنتی موفق _2

در مقاله قبل درباره ی رازهای بازاریابی اینترنتی موفق صحبت کردیم. در ادامه به ۵ راز باقی مانده می پردازیم :

۵)رشد شخصی : هیچ گاه آموختن را کنار نگذارید.

 

این نکته را همیشه در نظر بگیرید که آموختن امری روزانه است. شما باید هرروز چیز جدیدی یادبگیرید. به کلیشه ها اکتفا نکنید. رهبران بزرگ تجارت الکترونیک با درامدهای بالا هرگز آموختن را رها نکرده اند. اگر شما نگاهی به زندگی شخصی افراد بزرگ بیاندازید می بینید که قفسه های کتابخانه ی آنها همواره پر بوده است و روزانه مشغول یادگیری مباحث جدیدی هستند.

 

۶) رسانه های اجتماعی را در فعالیت های تجاری/ اینترنتی  روزمره ی خود دخیل کنید.

 

آیا هنوز از رسانه های اجتماعی برای گسترش کار خود بهره نبرده اید؟ قدرت رسانه ها در معرفی محصولات وخدمات خود دست کم نگیرید. امروزه شبکه های اجتماعی به بخش لاینفک زندگی افراد تبدیل شده اند. شما باید هر روزه در فضای اجتماعی مرتبط با کارتان حضور داشته باشید ، نظربدهید و خود را معرفی کنید.

 

۷) بازاریابان حرفه ای همواره ثابت قدم هستند.

 

استواری  وثبات قدم  از ویژگی های تجارت است. برنامه ریزی داشته باشید و آن برنامه را مکتوب کنید وبراساس آن به طور مستمر عمل کنید .عمل کردن بدون داشتن  یک برنامه ثابت جامع شما را  زمین خواهد زد. در هنگام پست محتوا نیز ثبات داشتن بهترین نتیجه را به شما می دهد ، چراکه باعث جامعیت کار شما می شود و ارتباط بین بخش های مختلف را متوجه خواهید شد. برای بالا بردن رتبه سئو در موتورهای جستجو وهم چنین برای اینکه فالوور های شما بدانند پست های شما به موقع ومنظم( در زمان مشخصی)  به روز رسانی میشود مهم است که ” ثبات” را لحاظ کنید.

 

۸) بازاریابان حرفه ای ناامید نمی شوند

 

تنها علت شکست در تجارت وکار ترک آن است. باور داشته باشید که شکست، باختن  وناامید شدن نیست .نوعی تجربه اندوزی است که شمارا پخته تر کرده وبه شما کمک می کند به شیوه های موثر تری عمل کنید. بازاریابی تجاری موفق در دنیای امروز مستلزم تلاش زیاد و قوی بودن است.

 

۹) بازاریابان حرفه ای برای نقطه نظرات خود ارزش قایل هستند.

   لطفا به این جمله دقت کنید …” افراد به تجارت نمی پیوندند بلکه به شما می پیوندند.” هنر جذب انسانها چیزی نیست که ذاتا در کسی باشد. مساله خیلی ساده است : افراد به رهبرانی اعتماد می کنند که به خودشان ونقطه نظراتشان ایمان واعتقاد داشته باشند! قطعا شما نیزدر زندگی کسانی را می شناسید که الگوی شما هستند یا دوستشان دارید یابه آنها اعتماد کامل دارید. اگر آن افراد به شما توصیه کنند فلان محصول را خریداری کنید تا حد زیادی تحت تاثیر آنها قرار می گیرید. تجارت هم از این قاعده مستثنا نیست. سعی کنید دل ها را بربایید. اجازه دهید مشتریان وکاربران  شما علاقه مندان به شما باشند نه صرفا فالور های شما.

امیدواریم از این مقاله استفاده کرده باشید و آن را در نه تنها تجارت بلکه  زندگی روزمره به کار ببندید. اگر شما یک بازاریاب بودید کدامیک از ویژگی های بالا بیشتر توجه شمارا جلب می کرد ؟ چه ویژگی های بیشتری  به ذهنتان می رسد ؟ به آن فکر کنید. 

 

 

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =