یکشنبه , ۱۸ تیر ۱۴۰۲

10 ویژگی برتر یک وبسایت پیشرو

همانطور که می دانید اولین تجربه ی کاربر از وبسایت شما قوی ترین تجربه ای است که می تواند اور ا به مشتری دایم شما تبدیل کند و اعتبار ویژه ای به برند و تجارت شما بخشد. هنگامی که یک وب سایت جدید ایجاد می کنیم باید به بهترین شکل برروی ویژگی های آن کار کنیم و سایت را ارتقا بخشیم. در زیر فهرست ده ویژگی یک وبسایت پیشرو را به طور خلاصه برای شما باز می کنیم :

۱) محتوای اصیل و تازه : 

جمله ” محتوا پادشاه است” را شنیده اید؟ هنگامی که محتوای شما بروز تر و در عین حال مرتبط با اطلاعات وب سایت شما باشد، برگ برنده در دست شماست. اطلاعات مرتبط بهتر است از تجارب حرفه ای و دانش پایه شما باشد. کپی کردن صرف اطلاعات ، اصالت و کیفیت برند شما را پایین می آورد.

۲) هدایت کاربر پسند(  (user friendly)

نحوه ی هدایت یک سایت خوب مانند GPS به کاربر کمک می کند تا به محتوای مورد نظر بروی وب هدایت شده و دسترسی یابد. اگر وب سایت شما چند بخشی است و محتوای زیادی در برمی گیرد ، یک باکس جستجو  برای  جستجوی اطلاعات بسازید. نحوه ی هدایت کاربر را صفحه به صفحه تنظیم کنید تا دچار سردرگمی نشود .

۳) طراحی ساده و حرفه ای

وبسایت خوب در همان نگاه اول توجه کاربر را جلب می کند. ترکیب رنگ ها و تضادها و فونت ها باید به گونه ای باشد که چشم ها را برباید. البته دقت کنید پرداختن به طراحی سایت به گونه ای نباشد که توجه کاربر را از محتوای اصلی شما به شکل وظاهر پرت کند. هم چنین  تقسیم محتوا براساس زیرعناوین (subheading) باعث تسهیل در خوانش و فهم  کاربران می شود.

۴) سرعت  

چند ثانیه طول می کشد تا صفحه ی شما به اصطلاح لود شده و برای کاربر شما بالا بیاید؟ کد گذاری ،تعداد گرافیک ها (طرح ها)، سرعت سرور، حجم ترافیک وبسایت و گنجایش سیستم کاربر(کامپیوتر، تبلت و …) سرعت وبسیات را تحت تاثیر قرار می دهد.

۵) سئو(  بهینه سازی کلمات برای موتورهای جستجو )

سئو روشی است که به موتورهای جستجو(گوگل،یاهو، بینگ و..) کمک می کند وب سایت شما را یافته و آن را براساس بالاترین نرخ جستجوی کلمات  در کنار میلیون ها سایت دیگر رتبه بندی کنند.  سئو برای شما  از طریق موتورهای جستجو ترافیک جذب می کند. غالبا از این بخش حیاتی سایت غفلت می شود. از لغات کلیدی در عناوین، متاتگ ها ، عناوین و نام فایل ها و… در ارتباط با محتوای سایت خود استفاده کنید..

 

۶) قابل رقابت در مرورگر های مختلف 

یک وب سایت پیشرو برروی همه یا اکثر مرورگرهای محبوب مثل فایرفکس یا گوگل کروم ( chrome)، سافاری، Opera و IE به خوبی کار کند. نمونه های قدیمی اینترنت اکسپلورر (IE7 و IE8) برای برنامه نویسان نوعی دردسر محسوب می شود چراکه با کد گذاری نرمال ، غیر طبیعی عمل می کنند.

۷) کارایی

تمام عوامل سایت باید در ارتباط با یکدیگر عمل کنند. خطاهای صفحات( page errors) را درست کنید والمان های آن را تنظیم کنید. یک وبسیات ضعیف بهش دت بر عملکرد تجاری شما تاثیر خواهد گذاشت.

۸) توجه به مخاطبین هدف (target audience)

مخاطبینی که علاقه مند به بازدید از سایت شما هستند ، چه ویژگی هایی دارند وعلایقشان چیست؟ اگر شما طراح یک وبسیات پوشاک آقایان هستید، سایت شما باید مردانه تر به نظر برسد. دکور وطراحی صفحات شما باید به گونه ای باشد که ویژگی های مردانه را منعکس کند. ومثلا استفاده از گل در طراحی اصلا مناسب نیست!

۹) فرم ” تماس (contact form) ” یا  “پیشنهادات(feedback form)

خیلی مهم است که وب سایت شما بخشی تحت عنوان ” فرم  تماس با ما” داشته باشد تا کاربر بتواند نیازمندی ها ی خود را عنوان کند و دسترسی مناسب به شما داشته باشد. هم چنین ” فرم بازخورد(پیشنهادات و انتقادات)” برای دریافت نظرات سازنده ی آنها مفید می باشد.

۱۰) پیگیری(tracking)

استفاده از ابزار گوگل آنالیتیک( Google Analytics)  می تواند تعداد کارابران و ورود و خروج  آنها از وبسایت را به شما نشان دهد.و اینکه چه لغات کلیدی را جستجو کرده اند یا حتی چند بار صفحات ر ا ترک کرده اند؟

برخلاف سایر رسانه ها وبسایتها در پیگیری و رهگیری مشتریان قابلیت بهتری در این زمینه دارند

 

درباره ی محمد رجبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + شش =